🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

Bence almalısın bu fiyata böylesini bulmak biraz zor

çok zorluyorsa 55inch olanın eksikliklerine katlanıp onu da alabilirsin
Tesekkurler 65 daha iyi ya beni uzmezse sıkıntı yok yani benim demek istedigim suan borc durumu var bu kes8nliklr kacmaz olan bir fiyat gibi gelfi mini led olarak sadece marka korkutuyor beni o kadar

Ürün videolarını izledim siyahlar şaşırtıcı derecede iyi oledden farkını anlamak için gerçek gözle görmek gerekir sanırım.

Ürün videolarını izledim siyahlar şaşırtıcı derecede iyi oledden farkını anlamak için gerçek gözle görmek gerekir sanırım.
Gerçek gözle görürsen hayran kalırsın.

LG IPS Panel, 128 dimming zone, ses seviyesi %100 çıkıyor fakat %25-30 üzerine çıkamazsınız aşırı güçlü ses sistemi. priz den ilk gücü verdiğinizde tamamen arayüzün gelmesi tam 35 saniye sürüyor, uyku modundan uyandırma 5-10 saniye, kanallar arası gecikme 2-3 saniye çok takılacak bir şey değil, 2. HDMI soketinde eARC mevcut, kanal veya video yüklemesi (internet hızına bağlı) gerçekleştikten sonra takılma olmuyor, arayüz de gezinirken ani geçişlerde hafif kasılmalar oluyor narin geçiniz. 2GB ROM ve 5GB Depolama mevcut, Panel gündüzleri yansıma yapabiliyor o yüzden görüntü ayarlarından panelin arka aydınlatma seviyesini %80 üzerine çıkarmak gerekebilir, geceleri ışık sızması veya parlamalar görünmüyor siyahlar olduğu gibi siyah görünüyor. 3 Gün de anca bu kadar deneyim kazandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Güç ünitesi ve anakart ayrı pcb de yer alıyor eğer arıza olursa tek bir pcb onarımı veya değişimi rahatça gerçekleşir.
Alıntıyı görüntüle
İşlemcisi
Alıntıyı görüntüle
Anakart
Hocam dayanamayıp açtınız mı içini

ölü fiyata satıyorlar zaten daha nasıl indirim yapacak?

Fabrikasından çekilmiş görüntüdür.
amazondan alma gibi bir huy var ben de hocam satış sonrası destek konusunda başım ağrısın istemem

11.11 de de bir şey olmazsa hb den alırım gibi zaten

amazondan alma gibi bir huy var ben de hocam satış sonrası destek konusunda başım ağrısın istemem

hepsijet xl da fena değil ya karton da darbe delik yoksa okey.

hepsijet xl da fena değil ya karton da darbe delik yoksa okey.
konudaki bir arkadaşa işte hasarlı olduğunu gördükleri halde üstüne etiket atıp yollamışlar

hb kötü demiyorum amazondan sonra en iyi onlar zaten ama düşük bütçeli alışverişlerde tercihim oluyor genelde

Amazon destek deyince,Amazon berbat bir desteğe sahip olduğunu,hesabınız hiç yoktan banlanırsa muhatap bulamayacağınızı belirtmek isterim.

Dostlar garip bir teorim var. Hb'de 65 inch 27 bin iken 55 inch amazon'da 19 bin. 75 ve 88 ise sırasıyla 43 ve 59 bin. Ama siteye girilen fiyatlar ile aralarında uçurum var.
Sitede ise girilen fiyatlarda 65 ile 75 arasında 5 bin oynuyor. Bu mantık ile amazon'a falan 75 inch 32 küsürden gelemez mi?

1762774205828.webp

1762774231367.webp
1762774247840.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,436
Üyeler
184,314
Son üye
burak4832