Albay Dayı
80+
- Katılım
- 16 Eylül 2025
- Mesajlar
- 29
- Reaksiyon skoru
- 28
Müşteri hizmetlerini arıyorsun talep açılıyor hemen dönüyor ilindeki teknik servis uygun zamanda geliyorlar.Bir yer ile iletişime geçtiniz mi hocam montaj için ?
Müşteri hizmetlerini arıyorsun talep açılıyor hemen dönüyor ilindeki teknik servis uygun zamanda geliyorlar.Bir yer ile iletişime geçtiniz mi hocam montaj için ?
Bildiğim kadarıyla ürün kutudan hasarlı veya arızalı çıkarsa kendiniz açtığınızda garanti dışı kalıyor. Servis açtığında tutanak tutuyorsesi gayet yeterli dostum kötü felan degil yani bu fiyata makul sesde bozulma vs bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim
https://www.amazon.com.tr/dp/B07D4LKC8X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bu yeterlidir değil mi hocam montaj içinMüşteri hizmetlerini arıyorsun talep açılıyor hemen dönüyor ilindeki teknik servis uygun zamanda geliyorlar.
TCL aldım vallaBizim eve 2 ay önce Yıldırım düştü TV yandi. Yoksa bizde 49pus6501 4k 100hz Philips Android TV vardı. 2016 yılında almıştık, 2025 yılında bile taş gibiydi. İdareten televizyoncu bize bozuk TV verdi. Bozuk dediğim üst kısımlarda parlaklık biraz kısık. Ama TV LG ve sürümü eski. 2 aydır o var.
Tv bakıyordum. Şansa bu denk geldi.
hocam kendiniz kurulumu yapınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum. servis ne dedi neden kendiniz kurulum yaptınız? eğer bir sorun olmuyorsa ben de kutuyu açıp kendim kurulum yapmak istiyorumBen servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim
TCL aldım valla
yanlış kaynak seçiyorsundur belki değiştir birazMontajı tamamlandı benimde, LG nin askı aparatını kullandı 1200 TL para aldı Tv muhteşem renkler harika, ses iyi.
Lakin PC mi HDMI yolu ile bağlandığımda görüntü gelmiyor ,PC algılıyor Tv yi ama sinyal yok hatası alıyorum deneyen var mı? Ya da yapmam gereken bir şey?
müsteri hizmetlerini aradım ben eger sadece kurulup yapacaksanız garanti dışı kalmaz devam eder dedi ama duvara montoj vs olucaksa servis yapması lazım dedıler bende ilk başta kendim kurulum yaptım 1 ay sonrada kendım duvara monte ettim şuan hala garanti süreci devam ediyor ben kontrol ediyorum http://servis.next.com.tr/admin/indexhocam kendiniz kurulumu yapınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum. servis ne dedi neden kendiniz kurulum yaptınız? eğer bir sorun olmuyorsa ben de kutuyu açıp kendim kurulum yapmak istiyorum
Nasıl bu fiyata geldi hocam?TCL aldım valla
Hocam o kadar da değilvalla 38e iyi denk gelmiş 65 inch
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış kaynak seçiyorsundur belki değiştir biraz
ayarlar baglantıdan secim yapmanız gerekMontajı tamamlandı benimde, LG nin askı aparatını kullandı 1200 TL para aldı Tv muhteşem renkler harika, ses iyi.
Lakin PC mi HDMI yolu ile bağlandığımda görüntü gelmiyor ,PC algılıyor Tv yi ama sinyal yok hatası alıyorum deneyen var mı? Ya da yapmam gereken bir şey?
Hocam servisi çağırmıştım o sene montaj ücreti yoktu sadece askı aparatı için ücret aldılarBir yer ile iletişime geçtiniz mi hocam montaj için ?