🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

sesi gayet yeterli dostum kötü felan degil yani bu fiyata makul sesde bozulma vs bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim
Bildiğim kadarıyla ürün kutudan hasarlı veya arızalı çıkarsa kendiniz açtığınızda garanti dışı kalıyor. Servis açtığında tutanak tutuyor

IMG_20251107_182618.webp

Küçük enişteye veda vakti müşteri hizmetlerini aradiktan 30dk sonra teknik servis aradı 30dk içinde gelicekler

Bizim eve 2 ay önce Yıldırım düştü TV yandi. Yoksa bizde 49pus6501 4k 100hz Philips Android TV vardı. 2016 yılında almıştık, 2025 yılında bile taş gibiydi. İdareten televizyoncu bize bozuk TV verdi. Bozuk dediğim üst kısımlarda parlaklık biraz kısık. Ama TV LG ve sürümü eski. 2 aydır o var.
Tv bakıyordum. Şansa bu denk geldi.
TCL aldım valla

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-07 182712.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-07 182712.webp
    25.2 KB · Hit: 242
Ben servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim
hocam kendiniz kurulumu yapınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum. servis ne dedi neden kendiniz kurulum yaptınız? eğer bir sorun olmuyorsa ben de kutuyu açıp kendim kurulum yapmak istiyorum

Montajı tamamlandı benimde, LG nin askı aparatını kullandı 1200 TL para aldı Tv muhteşem renkler harika, ses iyi.

Lakin PC mi HDMI yolu ile bağlandığımda görüntü gelmiyor ,PC algılıyor Tv yi ama sinyal yok hatası alıyorum deneyen var mı? Ya da yapmam gereken bir şey?

valla 38e iyi denk gelmiş 65 inch

TCL aldım valla

Montajı tamamlandı benimde, LG nin askı aparatını kullandı 1200 TL para aldı Tv muhteşem renkler harika, ses iyi.

Lakin PC mi HDMI yolu ile bağlandığımda görüntü gelmiyor ,PC algılıyor Tv yi ama sinyal yok hatası alıyorum deneyen var mı? Ya da yapmam gereken bir şey?
yanlış kaynak seçiyorsundur belki değiştir biraz

hocam kendiniz kurulumu yapınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum. servis ne dedi neden kendiniz kurulum yaptınız? eğer bir sorun olmuyorsa ben de kutuyu açıp kendim kurulum yapmak istiyorum
müsteri hizmetlerini aradım ben eger sadece kurulup yapacaksanız garanti dışı kalmaz devam eder dedi ama duvara montoj vs olucaksa servis yapması lazım dedıler bende ilk başta kendim kurulum yaptım 1 ay sonrada kendım duvara monte ettim şuan hala garanti süreci devam ediyor ben kontrol ediyorum http://servis.next.com.tr/admin/index

valla 38e iyi denk gelmiş 65 inch

yanlış kaynak seçiyorsundur belki değiştir biraz
Hocam o kadar da değil 🥹 şimdi bir şeyler karıştırdım geldi de, siyah ekran olup duruyor şimdide

ayarlar baglantıdan secim yapmanız gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri