Bu indirim ne zamandı çok iyi denk gelmiş harbidenTCL aldım valla
Bu indirim ne zamandı çok iyi denk gelmiş harbidenTCL aldım valla
hdmi tam oturmuyordur eğer ki oturuyorsa kablo değiş benceHocam o kadar da değilşimdi bir şeyler karıştırdım geldi de, siyah ekran olup duruyor şimdide
Sımsıkı girdi, görüntü gidip geliyor şu anda, oyun modu falan nereden açılıyor onunla alakalı olabilir mi? Kabloyu servisten aldım daha yeni denemedik adamla keşke deneseydikhdmi tam oturmuyordur eğer ki oturuyorsa kablo değiş bence
Siparişini verdim şimdi askı aparatının servis ücreti almıyorlar diye biliyorum zaten.Hocam servisi çağırmıştım o sene montaj ücreti yoktu sadece askı aparatı için ücret aldılar
kupon filanmı kullandınız? çok uygun fiyatıTCL aldım valla
https://www.amazon.com.tr/dp/B07D4LKC8X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bu yeterlidir değil mi hocam montaj için
ne zmaan buTCL aldım valla
Bizde de 49pus6501 vardı. Şimşek düşünce binaya TV anakartindan sesine kadar yandı. Bende alacagim bu modeli.
Tek soru isaretim ambilight olacak. Çok alıştım su özelliğe. Yıllardır bir kere bile kapamadim.
Bende bu özelliģi cok seviyorum ama ustune kamera koymak çok itici geliyor araştırırken bunu bulmuştum belki yapmak istersiniz aklıma takıla tek şey hdmi ćoklayınca tv ye giden görüntü kalitesi artıyor mu ve bunun için harici bir cihaz kullanmak lazım tv box gbi tv nin kendisi üzerinden olmuyor hrldeHocam gel sarılalım yaaBende çok seviyorum o özelliği nasıl kopacağım hiçbir fikrim yok... Kahretsin keşke hiç bulaşmamış olsaydım hiç tadını almamış olsaydım eksikliğini hissetmezdim...