🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

hdmi tam oturmuyordur eğer ki oturuyorsa kablo değiş bence
Sımsıkı girdi, görüntü gidip geliyor şu anda, oyun modu falan nereden açılıyor onunla alakalı olabilir mi? Kabloyu servisten aldım daha yeni denemedik adamla keşke deneseydik

Hocam servisi çağırmıştım o sene montaj ücreti yoktu sadece askı aparatı için ücret aldılar
Siparişini verdim şimdi askı aparatının servis ücreti almıyorlar diye biliyorum zaten.

Ekran ayarları, parlakık vs ayarladığımız yerde en altta gelişmiş var, orada PC modu var açtım bakanlım belki düzelir, şu anlık iyi gibi

Dostlar bu miniled nextin yüksek taksiti oldu mu veya olabiliyor mu? Vadesiz

32 inç külüstürden geçince çağ atladık baba bune d smartı direk söylemeden kurdu abi hep böyle servisler nasip olsun Türkiye'ye.
motion_photo_7757191651639184069.webp

Arkadaşlar elimden geldiğince televizyon ile ilgili bildiğimi bir ufak videoda topladım. Artık daha da merak eden olursa bilemiyorum...

Bizde de 49pus6501 vardı. Şimşek düşünce binaya TV anakartindan sesine kadar yandı. Bende alacagim bu modeli.
Tek soru isaretim ambilight olacak. Çok alıştım su özelliğe. Yıllardır bir kere bile kapamadim.
Hocam gel sarılalım yaa :D Bende çok seviyorum o özelliği nasıl kopacağım hiçbir fikrim yok... Kahretsin keşke hiç bulaşmamış olsaydım hiç tadını almamış olsaydım eksikliğini hissetmezdim...
Bende bu özelliģi cok seviyorum ama ustune kamera koymak çok itici geliyor araştırırken bunu bulmuştum belki yapmak istersiniz aklıma takıla tek şey hdmi ćoklayınca tv ye giden görüntü kalitesi artıyor mu ve bunun için harici bir cihaz kullanmak lazım tv box gbi tv nin kendisi üzerinden olmuyor hrlde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri