🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

Normalde peder almaz da.
Dün Media Markt'a gittik.
Baktı en ucuz TV 50 bin snsjsksks.
27 ucuz al dedi.
Aşırı beğenecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 Anten kablosunu direkt TV ye bağlayıp Uydu dan TKGS kurulum yapıldığında kanallar nedense 1080p 25Hz, 1080p 60Hz olması gerekmiyor mu?

Aşırı beğenecek.

@Perfectshot06 Anten kablosunu direkt TV ye bağlayıp Uydu dan TKGS kurulum yapıldığında kanallar nedense 1080p 25Hz, 1080p 60Hz olması gerekmiyor mu?
Hiç anten kablosunu TV'ye takmadım hocam. Bizde uydu alıcısı vardı hep.

Screenshot_1.webp

Tamam zaten olmuyormuş. Harici Uydu Cihazında 1080p 60Hz yapabiliyordum çünkü.

Son düzenleme:
Oled e yakin goruntu isteyenler micro lwd i bekleyebilir bence ki yurtdisinda zaten satista. Bu mini ledleri kahtirabildiklerine kahhhtiracaklar iste oyle.....

Alıntıyı görüntüle
Tamam zaten olmuyormuş. Harici Uydu Cihazında 1080p 60Hz yapabiliyordum çünkü.

Videolar hep gündüz. Artık akşam olduğuna göre birde odanın ışığını kapatıp tekrar video atar mısın :D.
Bende 7/24 bf6 oynuyorum bu aralar.

Videolar hep gündüz. Artık akşam olduğuna göre birde odanın ışığını kapatıp tekrar video atar mısın :D.
Bende 7/24 bf6 oynuyorum bu aralar.
Oyun videosu atamam pc yi tekrar bağlamaya üşeniyorum. HDR video filan atarsam atarım. BF6 PC de akıyor da TV de imkansız.

Arkadaşlar hayırlısı ile bende aldım bakalım inşallah iyi etmişizdir fiyat performans ürünü gibi görünüyor ekseri you tube ve maç izlemek için aldım aslında air kumanda ve webos işletim sistemi için sesli komut gibi özelliklerinden dolayı sunny yada ucuz alt kategorisinde lg tv takipteydim ama bu tv aklımı çeldi inşallah doğru karar vermişimdir artık zaman gösterecek alan arkadaşlarada hayırlı olsun

Hocam bu videoyu aynı şekilde aksam karanlıkta cekme şansınız varmı yansımadan görüntü pek anlaşılmıyor
Sen diyorsun ki şimdi PC yi TV ye bağla tekrar test et.:PeepoLeave: Youtube dan farklı bir 4K gameplay açıp çekerim aynı işlevi görür diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,830
Üyeler
184,233
Son üye
Dark Brotherhood
Geri