🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Cihazı şimdi alsam. 6 ay sonra düğüne 1-2 ay kala kurulumunu yaptırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Kuruluma gelenlere sorma şansınız var mı acaba
Hocam bir arkadaşım öyle yaptı, Tv kutulu ,kırık çıktı garanti kabul etmemişti.

Alacak arkadaşlara önerim var. D-Smart kodu garanti belgesinin orda QR şeklinde imiş. Bazı servis elemanları çaktırmadan resmini çekip çaliyormus. Amazon'da bu konuda bir sürü yorum var. Dikkat edin hatta böyle bir durum var diye söyleyin yapamasin utanıp.
Valla iyiki söyledin bende ulan QR nerde diyorum :D

Bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama hakkını verebileceğimi pek düşünmüyorum. Apple tv box ve soundbarım var. Dolayısıyla dahili hoparlöre ve andorid tvye ihtiyacım yok. Evde anten kablo kutu hiçbir şey yok. Bu tv benim için sadece bir panel bir monitör işlevi görecek. Bu durumda almak mantıklı mı ve servis anten-kutu vs. bağlantısı yapmakla yükümlü mü? Çünkü ben tercih etmiyorum.

Bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama hakkını verebileceğimi pek düşünmüyorum. Apple tv box ve soundbarım var. Dolayısıyla dahili hoparlöre ve andorid tvye ihtiyacım yok. Evde anten kablo kutu hiçbir şey yok. Bu tv benim için sadece bir panel bir monitör işlevi görecek. Bu durumda almak mantıklı mı ve servis anten-kutu vs. bağlantısı yapmakla yükümlü mü? Çünkü ben tercih etmiyorum.
Mantıklı hocam tabi. Apple TV soundbari ekran olmadan kullanamazsınız ki :d.
Ha Apple TV nin hakkını veriyim derseniz oled almalısınız.
Onunda en ucuzu 60 bin.

İncelemesi donanım haber YouTubeda vardı sanırım bence biraz daha Katip bunu alın hocam 1 kere alıyoruz 10 yılda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimiz 300x300 vesa duvara sabitleme aparatı alsak ücretsiz takıyorlar mı ? Servis baya uçuk fiyat verir muhtemelen çünkü

Hocam bir arkadaşım öyle yaptı, Tv kutulu ,kırık çıktı garanti kabul etmemişti.
Kutulu, kurulmamış olmasına rağmen zorluk çıkarmalarından korkuyorum bende. Olmadı kurulumunu yaptırırım garanti süresi başlasın yapacak bir şey yok. Teşekkürler hocam

Bu apple tv nin özelliği ne tv yi bende alacağımda amazona gelsin diye bekliyorum ayriyeten bende nextin android tv box ta var o iyisr onu da takarim belki

Mantıklı hocam tabi. Apple TV soundbari ekran olmadan kullanamazsınız ki :d.
Ha Apple TV nin hakkını veriyim derseniz oled almalısınız.
Onunda en ucuzu 60 bin.
Orası öyle hocam :D oled monitörde kullanıyorum zaten bu ürünleri çünkü netflix sağolsun pcde hiçbir desteği olmadığı için hdr ve yüksek bitrate için apple tv box işletim sistemine ihtiyaç duyuyorum.

Büyük ekran ihtiyacımdan dolayı bir tv bakıyorum malum monitörlerin belli bir üst sınır boyutu var.
(bu arada apple tvyi sizin indirim konunuzdan görüp almıştım hocam saygılar :) )

Orası öyle hocam :D oled monitörde kullanıyorum zaten bu ürünleri çünkü netflix sağolsun pcde hiçbir desteği olmadığı için hdr ve yüksek bitrate için apple tv box işletim sistemine ihtiyaç duyuyorum.

Büyük ekran ihtiyacımdan dolayı bir tv bakıyorum malum monitörlerin belli bir üst sınır boyutu var.
(bu arada apple tvyi sizin indirim konunuzdan görüp almıştım hocam saygılar :) )
Bende çok severek kullanıyorum Apple Tv'yi. Hiçbir Android box hız ve içerik olarak yanına yaklasamaz bence.
TV konusunda ise arkadaslarin fotoğraflarina ve videolarina baktığımızda güzel duruyor.
Ha daha iyisini alayim dediğinizde 65inch miniledler 55 bin civarında.
Zaten 60 bine Grundig oled var :D.
Bu sebeple amacınız yarı fiyatına en iyi görüntü ise doğru konudasiniz.
Ha en iyisini arıyor iseniz yine tek seçenek oled :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu apple tv nin özelliği ne tv yi bende alacağımda amazona gelsin diye bekliyorum ayriyeten bende nextin android tv box ta var o iyisr onu da takarim belki
Arayüzü çok akıcı.
İşlemcisi çok güçlü.
Daha premium hissiyatı var. Kumandası metal falan :D.
Apple TV'den film kiralaniyor. Vizyona yakın zamanda giren fimleri 4k izleyebiliyorsun 30 liraya.
Apple TV+ hesabı ile Apple orjinal dizilerini Türkçe ve 4k izleyebiliyorsun.
Keyifçi işi biraz. Ben zaten kacaktan kötü kalitede film izliyorum dersen gerek yok.
Ama ben 4k TV aldım. 4k kalitede izleyeceğim dersen doğru seçenek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri