İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,404
Tekrardan bu fiyatta. Fiyatına göre performansı oldukça iyi bir Android TV Box. Google Widevine L1 lisansı da var.
Bunu bilmiyorum da xiaomi kesinlikle değil. İnanılmaz yavaş bir alet. Xiaomi mi box'ı kesinlikle önermiyorum.xıaomi mi bu mu?
Bu fiyat bandında sadece Xiaomi Mi TV Stick o da yavaş bir Android TV Stick. Bu yüzden Next Start 4K.xıaomi mi bu mu?
Güncel olarak kullanıyorum müq alet fiyatına göre. İlk açılışın 5. Dk sı dışında hiçbir kasma donma yokTekrardan bu fiyatta. Fiyatına göre performansı oldukça iyi bir Android TV Box. Google Widevine L1 lisansı da var.
xiaomi tv box 2nd gen'i kullandin mi?Bunu bilmiyorum da xiaomi kesinlikle değil. İnanılmaz yavaş bir alet. Kesinlikle önermiyorum.
bunun hızı nasıl kullandınız mıBu fiyat bandında sadece Xiaomi Mi TV Stick o da yavaş bir Android TV Stick. Bu yüzden Next Start 4K.
Hala da kullanıyorum ne yazık ki. En kısa zamanda kurtulacağım. Google'ın aygıtı ile xiaomi arasında kalmıştım. Yanlış karar vermişim. Bunu anladım.xiaomi tv box 2nd gen'i kullandin mi?
2.nesıl fıyatı cok ucukxiaomi tv box 2nd gen'i kullandin mi?
yapma yav, ben de almayi dusunuyordum? cok mu kasiyorHala da kullanıyorum ne yazık ki. En kısa zamanda kurtulacağım.