Neler Yeni

Next Start 4K Android TV Box 1.490,00 TL

GirayHan

80+ Platinum
:D teknoloji şans işi hocam belki size öyle denk gelmiştir. mi stick derseniz anlarım. onuda kullanıyorum 4 senedir. mi box s'e göre çok yavaş evet.
hocam xiaomi ve diğerleri alınabilecek en dip rakamda ürünler üretiyor öyle ahım şahım mükemmel cihazlar değiller. burdan yazımı okuyan arkadaşlar şu markaya göz atsın.

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
hüseyin doğan
hocam xiaomi ve diğerleri alınabilecek en dip rakamda ürünler üretiyor öyle ahım şahım mükemmel cihazlar değiller. burdan yazımı okuyan arkadaşlar şu markaya göz atsın.

tabi ki hocam haklısınız. f/p ürünlerden bahsediyoruz. zaten parası olan kaliteli ürün arayan varsa nvidia shield alsın geçsin.

GirayHan

80+ Platinum
tabi ki hocam haklısınız. f/p ürünlerden bahsediyoruz. zaten parası olan kaliteli ürün arayan varsa nvidia shield alsın geçsin.
o da o parayı hak etmiyor tabi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada attığım ürünler xiaomi ile aynı fiyatta hemen hemen ve daha iyi ürünler. tabi benim alacağım stokta olmadığı için bu ilanda ki attığım ürünü aldım.

ChristianSerratos

80+ Silver
alasım var da pek de ihtiyacım yok usb bağlayıp film izlerim bazen ses codec uymuyor açmıyor televizyon

keedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Eren Yayla
Ev büyük, televizyon modemden çok uzakta router ile 3-4 diş çekiyor televizyon. Alsam 1080p video izleyebilir miyim acaba? Telefonumda izleyebiliyorum televizyonun yanından.

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
hüseyin doğan
Ev büyük, televizyon modemden çok uzakta router ile 3-4 diş çekiyor televizyon. Alsam 1080p video izleyebilir miyim acaba? Telefonumda izleyebiliyorum televizyonun yanından.
internet hızınızlada alakalı bir durum. en olmadı ethernet girişi var kablo çekersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,736
Üyeler
159,665
Son üye
EnesCelx
Top Bottom