Bilmiyorum Ama Değişmiş Olabilir İncelemelerini İzlemek Lazım .xiaominin bende ki kumandasını görsel berbat halde eski tuş hissiyatı kalmadı. acaba kumandayı da değiştirdiler mi bu 2. nesilde.
marka bazında next yılların markası xiaomi falan yok iken next vardı bu bir gerçek kumandasının ben daha iyi olduğunu düşünüyorum. teknik olarak iyi incelemek lazım diye düşünüyorum xiaomi eski nesilde ki sorunlar düzeltildi ise alınır. mesela 1. nesil cayır cayır yanıyordu.xiaomi 2. nesil iş yerinde kullanıyorum baya iyi yani beğendim. sadece kumandasında ses tuşunun yerini sevmedim hissiyat olarak güzel ama. next kullanmadım ama biraz daha yan sanayi gibi bi tipi var önyargıda olabilir.
haydaa
Kaldın Xiaomi'ye .marka bazında next yılların markası xiaomi falan yok iken next vardı bu bir gerçek kumandasının ben daha iyi olduğunu düşünüyorum. teknik olarak iyi incelemek lazım diye düşünüyorum xiaomi eski nesilde ki sorunlar düzeltildi ise alınır. mesela 1. nesil cayır cayır yanıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
haydaa
alıp iade iptal etmiştim şidmi fiyat artmış asgasg. neyse bu bir işaret çokta ihtiyacım yoktu
Adından Mı Bağdaştırdın Sen ?bu nextin netflix ile anlaşması varmı fullhd izletiyormu
Bizde Android TV Olduğu İçin Gerek Yok Ama Smart Tv Olanlar İçin Güzel Bir Seçenek Olurdu Bu Next Fiyatı Artmasaydı .var hocam.
Seni Görüyorlar Fiyatı Arttırıyorlar .bu satıcılar bizim forumu mu takip ediyo napıyo asdjsd