Next Start 4K Android TV Box 1.490,00 TL

xiaominin bende ki kumandasını görsel berbat halde eski tuş hissiyatı kalmadı. acaba kumandayı da değiştirdiler mi bu 2. nesilde.
Bilmiyorum Ama Değişmiş Olabilir İncelemelerini İzlemek Lazım .

xiaomi 2. nesil iş yerinde kullanıyorum baya iyi yani beğendim. sadece kumandasında ses tuşunun yerini sevmedim hissiyat olarak güzel ama. next kullanmadım ama biraz daha yan sanayi gibi bi tipi var önyargıda olabilir.

Hocam Fiyat Uçmuş .

1706096735817.png

xiaomi 2. nesil iş yerinde kullanıyorum baya iyi yani beğendim. sadece kumandasında ses tuşunun yerini sevmedim hissiyat olarak güzel ama. next kullanmadım ama biraz daha yan sanayi gibi bi tipi var önyargıda olabilir.
marka bazında next yılların markası xiaomi falan yok iken next vardı bu bir gerçek kumandasının ben daha iyi olduğunu düşünüyorum. teknik olarak iyi incelemek lazım diye düşünüyorum xiaomi eski nesilde ki sorunlar düzeltildi ise alınır. mesela 1. nesil cayır cayır yanıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haydaa :D

bu nextin netflix ile anlaşması varmı fullhd izletiyormu

marka bazında next yılların markası xiaomi falan yok iken next vardı bu bir gerçek kumandasının ben daha iyi olduğunu düşünüyorum. teknik olarak iyi incelemek lazım diye düşünüyorum xiaomi eski nesilde ki sorunlar düzeltildi ise alınır. mesela 1. nesil cayır cayır yanıyordu.

haydaa :D
Kaldın Xiaomi'ye .

:kekw:

Bizde Android TV Olduğu İçin Gerek Yok Ama Smart Tv Olanlar İçin Güzel Bir Seçenek Olurdu Bu Next Fiyatı Artmasaydı .

bu satıcılar bizim forumu mu takip ediyo napıyo asdjsd :D
Seni Görüyorlar Fiyatı Arttırıyorlar .

Ekmeğimizle Oynama Hocam .

:kekw:

//

Kaçıranlar İçin Güzel Fiyata Sağlam Satıcı Buldum .

@blackjacktr ; Bunu Kaçırma Bari Alacaksan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,392
Üyeler
173,965
Son üye
kucukiwi
Geri