smmmhunter
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Stick'leri görünce attığım linki 2 3 kere kontrol ettim. Ben doğru link atmışım. TV Box atmışım. Idefix'in beceriksizliği.
ucuz android tvler genelde arayiz bakimindan cok yetersiz oluyor, bu nasildir bilmem.Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi.
Ayrıca yanında 1 sene D-Smart Go Mega Paket hediye ediliyor. Satıcı idefix.
KASIM150 kodunu kullanmayı unutmayın.
Next Start 4K Android TV Box (D-Smart Go 1 Yıl Mega Paket Hediye) - idefix
Next Start 4K Android TV Box (D-Smart Go 1 Yıl Mega Paket Hediye) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Media Player – Tv Stick – TV Box ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ustam hadi sen yanlış attın bizde bakıyoz sonuçta ne aldığımıza canını yerim dşamlsfişdslmfStick'leri görünce attığım linki 2 3 kere kontrol ettim. Ben doğru link atmışım. TV Box atmışım. Idefix'in beceriksizliği.
Senlik bir durum yok hocam tamamen İdefix beceriksizliğiStick'leri görünce attığım linki 2 3 kere kontrol ettim. Ben doğru link atmışım. TV Box atmışım. Idefix'in beceriksizliği.
sizce mi stick mi yoksa bumu? box olanı tabii ki amazondan alıcamBen amazondan 9 taksit ile aldım
2000 lik alışverişe 200 lük bonusta vardı fakat alacak bişey bulamadım
İdefix bence çözüm sunmayacak haftalarca bekletip iade onaylayıp para iadesi yapacak
Dreamstar nova 4k fiyatları amazonda çok yüksek yoksa onu alacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senlik bir durum yok hocam tamamen İdefix beceriksizliği
Bu hocam stick olanı hafıza ve ram olarak çok düşük ayrıca ısınma sorunları sebebiyle donma yavaşlama çok fazla stick işine girme bende çok inceledim bu fiyata daha iyisi yok üstüne 400 koyunca dreamstar nova 4k var alınacak o güzel fakat bana next yeter diye düşünüyorumsizce mi stick mi yoksa bumu? box olanı tabii ki amazondan alıcam
stick derken xioami stickten bahsediyorum hocam yani xioami stick vs next box 4kBu hocam stick olanı hafıza ve ram olarak çok düşük ayrıca ısınma sorunları sebebiyle donma yavaşlama çok fazla stick işine girme bende çok inceledim bu fiyata daha iyisi yok üstüne 400 koyunca dreamstar nova 4k var alınacak o güzel fakat bana next yeter diye düşünüyorum
Xioami stick için cevapladımstick derken xioami stickten bahsediyorum hocam yani xioami stick vs next box 4k
Faturanıza bakın emin olunBenim kargom yarın gelicek muhtemelen hiç teslim almayıp gerisin geri göndereyim diyorum teslim alsam daha çok uğraşıcam iade için
Göremiyorum ki faturayı faturayı göster diyorum bug oluyor açmıyorFaturanıza bakın emin olun
Uygulamasından deneyin yada tarayıcıdan boşa zaman kaybetmeyinGöremiyorum ki faturayı faturayı göster diyorum bug oluyor açmıyor