Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Gürkan
ben kullanıyorum amazondan 1400 e almıştım 1-2 hafta önce gayet kaliteli cihaz menü ve uygulamalar arası akıyor kumandası tv ile senkronize çalışabiliyor memnunum düşünen varsa kaçırmasın.

frqn

80+
Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi.
Ayrıca yanında 1 sene D-Smart Go Mega Paket hediye ediliyor. Satıcı idefix.

KASIM150 kodunu kullanmayı unutmayın.
dostum lg bir akıllı televizyonum var, çok eski değil ama bazen çok kanallar arası bile çok yavaşlıyor ve bazen tepki vermiyor. Sence bu ürün almaya değer mi, birde hangi içerikleri 4k oynatabiliyoruz, Tv kanalları dahil mi? Tv nin yavaşlayan işletim sistemine çözüm oluyor mu bu ürün? TV 4k bu arada

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
John Smith
Amazondan 9 taksitle 1400 den aldım valla. Dursun kenarda, eski samsung televizyonumun netflix/prime desteği fazla sürmez eli kulağındadır.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
dostum lg bir akıllı televizyonum var, çok eski değil ama bazen çok kanallar arası bile çok yavaşlıyor ve bazen tepki vermiyor. Sence bu ürün almaya değer mi, birde hangi içerikleri 4k oynatabiliyoruz, Tv kanalları dahil mi? Tv nin yavaşlayan işletim sistemine çözüm oluyor mu bu ürün? TV 4k bu arada
Ben cevap vereyim bu cihaz tv kanallarını uydudan göstermez.

Telefonunuza kurduğunuz gibi bir tv uygulaması kurup internet üzerinden izleyebilirsiniz fakat bu şekilde kullanım çok zor olur.

Flash yada harici hdd üzerinden indirilen filmleri 4k olarak indirirseniz izleyebilirsiniz.

netfilix youtube amazon prime içerisindeki 4k içerikleri izleyebilirsiniz tabi hepsine ayrı üyelik almanız lazım.

Kısaca tv nin smart kısmını üstlenir ve size daha fazla özgürlük sunar.

frqn

80+
Ben cevap vereyim bu cihaz tv kanallarını uydudan göstermez.

Telefonunuza kurduğunuz gibi bir tv uygulaması kurup internet üzerinden izleyebilirsiniz fakat bu şekilde kullanım çok zor olur.

Flash yada harici hdd üzerinden indirilen filmleri 4k olarak indirirseniz izleyebilirsiniz.

netfilix youtube amazon prime içerisindeki 4k içerikleri izleyebilirsiniz tabi hepsine ayrı üyelik almanız lazım.

Kısaca tv nin smart kısmını üstlenir ve size daha fazla özgürlük sunar.
anladım hocam, teşekkürler cevabınız için

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
Tüm eski televizyonlarda iş görürü mü hdm kalosu olan akıllı android olmayan bir tv var ona takacağım

TV 4K ise Netflix'te filan üyeliğiniz izin veriyorsa 4K kullanırsınız. TV kanallarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. Bunda normal kanal özelliği yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe
Amazondan 1400 olduğu zamanda almıştım 10 gün falan oldu herhalde 9 taksitle 1500e almıştımda öylesine, bu indirimde yanında verilen paketin değeri 500 600 tl falanmış herhalde bunu görüncede iade edesim geldi. En azından sadece ürüne 1500 versem yine iyiydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Uydu dvb girişi olsaydı alınabilirmiş. ayrı ayrı kullanım zor oluyo tv box uyduyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ismail sağlam
Baya eski bi televizyon var bizde DVD ile takıyoruz internet girişi yok tvnin ama HD’mi girişi var kullanılır değilmi bu bundaki internet portuyla

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe
Amazondan 1400 olduğu zamanda almıştım 10 gün falan oldu herhalde 9 taksitle 1500e almıştımda öylesine, bu indirimde yanında verilen paketin değeri 500 600 tl falanmış herhalde bunu görüncede iade edesim geldi. En azından sadece ürüne 1500 versem yine iyiydi
İade edeyim mi beyler çok kararsız kaldım :unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom