Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Erdem çay
Ben satın aldım ama hala transfer aşamasında yarın gelir muhtemelen haber ederim hocam herkese mi böyle gönderdiler acaba ?
Durumu anlatır bir yazı ile iade talebine de değişim istiyorum diye belirttim.

yalnız idefix cidden sıkıntılı bık bık robot gibi ilgili yerlere durumu belirttik diyip geçiyorlar.

Satıcı idefix.

Eğer herkese böyle gelirse barkod hatası var demektir. Sadece bana geldiyse başka hata var.

2-3 gün kargo bekliyorsun 2-3 gün onlara gidecek inceleyecekler sonuca bağlayacaklar 7-8 gün sürecek artık uğraş dur bunlarla elin çinlisi 5 günde çinden milyonlarca ürün gümrüğe yüklüyor bunlar 1 saatlik yoldan doğru kargo yapamıyor.

Beklicez artık çözüm sunsalar önemli değil de o kadar bekleyip iadeyi onaylayıp geçecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bide faturanıza bakın faturada da stick yazıyor

Arrive89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Bulut
Durumu anlatır bir yazı ile iade talebine de değişim istiyorum diye belirttim.

yalnız idefix cidden sıkıntılı bık bık robot gibi ilgili yerlere durumu belirttik diyip geçiyorlar.

Satıcı idefix.

Eğer herkese böyle gelirse barkod hatası var demektir. Sadece bana geldiyse başka hata var.

2-3 gün kargo bekliyorsun 2-3 gün onlara gidecek inceleyecekler sonuca bağlayacaklar 7-8 gün sürecek artık uğraş dur bunlarla elin çinlisi 5 günde çinden milyonlarca ürün gümrüğe yüklüyor bunlar 1 saatlik yoldan doğru kargo yapamıyor.

Beklicez artık çözüm sunsalar önemli değil de o kadar bekleyip iadeyi onaylayıp geçecekler

Hocam bide faturanıza bakın faturada da stick yazıyor
Benim kargo da bugün gelmiş hocam resim istedim aynı şekil tv stick modelini yollamışlar faturada da stick modeli görünüyor müşteri hizmetleriyle konuştum bizde değişim gibi bi seçenek olmuyor kutuyu yollarken not yazın içine şu modelle değişimini istiyorum diye dediler stokta varsa gönderirler dedi ama bakalım ne olacak bende notla birlikte iade edeceğim dediğin gibi uğraş dur.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Erdem çay
Benim kargo da bugün gelmiş hocam resim istedim aynı şekil tv stick modelini yollamışlar faturada da stick modeli görünüyor müşteri hizmetleriyle konuştum bizde değişim gibi bi seçenek olmuyor kutuyu yollarken not yazın içine şu modelle değişimini istiyorum diye dediler stokta varsa gönderirler dedi ama bakalım ne olacak bende notla birlikte iade edeceğim dediğin gibi uğraş dur.

Benim bunlardan umudum yok, çok beceriksiz bi hava aldım.

En ucuz şuan amazonda var ordan alırım belki.

Dediğim gibi kargoyu alacaklar gidecek stok yok diyip iptali onaylayacaklar. Bizde boşa bunların beceriksizliğini bekleyip duracağız. Çözüm sunma kabiliyeti göremedim malesef.

Mi box s 2. nesil
Dreamstar nova 4K

Bunlar için 500-600-800 civarı fazla vermek gerek değer mi orası da meçhul

Son düzenleme:

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Hocam sence Polo'ya Ferrari jantı taksak Ferrari gibi gider mi?
poloma laf ettirmem abi çok güzel araba takarsak gider :D

100 200 fazla verip acalağımız başka cihaz önerisi olan varmı acaba

Berkolog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Batır
Aynı şekilde banada next 4k stick yollanmış cidden çok enteresan nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum.
kargocu da aynı şekilde kapıma kadar getirme zahmetinde bile bulunmayıp aşşağıda ki içerisinde insan olmayan güvenlik kulubesine bırakıp gidiyor. kapıma gelse kontrol edicektim oda olmadı malesef.
edit: müşteri hizmetleriyle görüştüğümde iadeden sonra 20 iş günü içerisinde şeklinde cevap alıyorsunuz. hani ürün yanlış gönderilmiş vs gibi bir durumda olmuyor. mağdur ben değilmişim gibi :D

Ekler

• a235a0ee-94f7-454b-8942-e896739b1596.jpeg
    a235a0ee-94f7-454b-8942-e896739b1596.jpeg
    286.7 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan
Hadii yaa nasıl böyle bi hata yapabilirler inanılmaz ürünün görseli bile başka gönderilen bambaşka

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
1500 1700 arası alaninacak başka cihaz varmi

Berkolog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Batır
Amozonda 1400 lira şuanda iade hızlı gerçekleşirse onu alırım gibi bilmiyorum.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
John Smith
İdefix patlamış! İlk kez bir fırsatı kaçırdığıma sevindim, 9 taksit amazonu kaçırmayın bari beyler bayanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom