❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

valla babam tcl nin led tvisini alacak bimden simdi sorunlu cıkarsa sıkıntı cıkar aldırmasına aldırayımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

markayıda iste pek bilmiyorum inceleme hic yokmu
next 55 modelinde kabin tıkırtısı yok çünkü woofer yok :D İlk parti üretimlerde takoz koymayı unutmuşlar 55 de bu problem yok.

@WacheroN nextstar tv de lg panel, mediatek chipset, ktc speaker hatta tv sistem hakkında kısmında ktc olduğu yazar ktc 55i nin aynısı

@WacheroN https://www.ktc.cn/en/detail/442.html

Son düzenleme:
next 55 modelinde kabin tıkırtısı yok çünkü woofer yok :D İlk parti üretimlerde takoz koymayı unutmuşlar 55 de bu problem yok.

@WacheroN nextstar tv de lg panel, mediatek chipset, ktc speaker hatta tv sistem hakkında kısmında ktc olduğu yazar ktc 55i nin aynısı

@WacheroN https://www.ktc.cn/en/detail/442.html
alıcak gibiyiz valla hocam eyvallah tavsiyen icin

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV4...re=cm_sw_r_cp_ud_dp_FF2G24YRD8YTEATX0HV9&th=1 bide hocam bu o IDWG den farklı modeli sanırım

:peepokalp:

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV4...re=cm_sw_r_cp_ud_dp_FF2G24YRD8YTEATX0HV9&th=1 bide hocam bu o IDWG den farklı modeli sanırım

IDWG "W" Woofer

Selamlar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum hepsiburada'da stok bitmiş amazonda var sadece 30bin TL ye ama aklım karıştı biraz çünkü amazonda Qled modeli 21bin TL. Subwoofer ve miniled için aradaki farka değer mi ne diyorsunuz?
Qled modeli;

Selamlar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum hepsiburada'da stok bitmiş amazonda var sadece 30bin TL ye ama aklım karıştı biraz çünkü amazonda Qled modeli 21bin TL. Subwoofer ve miniled için aradaki farka değer mi ne diyorsunuz?
Qled modeli;
bu birde 65 ekran

:peepokalp:

IDWG "W" Woofer
10k degermi gocam sizde 65 icin

Qled modeli;
qled alma fiyat farkına değer he illa ben bu parayı vermek istemiyorum ve woofer lazım değil diyorsan 55 olanı al geç.

birde hocam stok adetini gorebiliyormuyuz ortalama bugun yarın bitermi yoksa gidermi 1 hafta daha sizce
20'den az stok kalınca amazon'da geri sayım başlar.
17 kaldı
7 kaldı gibi

20'den az stok kalınca amazon'da geri sayım başlar.
17 kaldı
7 kaldı gibi
27500 iken aldım. Elazığa gelmiyor ama Dbakıra geliyor.Nasıl iş anlamadım. Bir şekilde adresi kabul etti ve kargoyu beklemeye başladım. Bu sefer de tarih vermedi. Ben de 1 hafta bekleyişten sonra iptal çektim. 55 aldım.55 olanı istedim o geliyor. Kargo daha çıkmadı .İnşallah sağlam gelir.
Zaten ilginç bir kargo sistemleri var. Çok da takılmıyorum artık .55 de yeter bana .Görüntü iyi olsun da .Gerisi çok önemli değil.Zaten ses de yeterli seviyede.

Merhaba, 65 inc kurulumu gerçekleşti. Subwoofer sorunu yok bende. Rica etsem kullanan arkadaşlar kendi görüntü ayarlarını paylaşabilir mi? TV'lerden pek anlamıyorum annem ve babama aldım onlar izleyecek. Sizler için en güzel görüntü ayarı nasıl?

Merhaba, 65 inc kurulumu gerçekleşti. Subwoofer sorunu yok bende. Rica etsem kullanan arkadaşlar kendi görüntü ayarlarını paylaşabilir mi? TV'lerden pek anlamıyorum annem ve babama aldım onlar izleyecek. Sizler için en güzel görüntü ayarı nasıl?
hocam arka ışığı yerine göre fulleyebilirsiniz görüntüyü bozmuyor ama parlaklık 65'ten sonra sapıtıyor. MJC ayarı default açık olarak geliyor ben kapattım şahsen yapay kare sevmiyorum. diğer ayarların çoğu ortada benim çok dokunmadım. ayarlar içerik değiştikçe sıfırlanıyor galiba tam anlamadım ama default/hdrt10/dolbyvision için 3 ayar yapmanız lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri