❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

geliyor arkadaşlar umarım artık merakınız biter :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet arkadaşlar gece testi ışık hüzmesi yok gördüğünüz gibi bari videoyu beğeninde bir anlamı olsun :D
Televizyondan anlamam da çok güzel bence hayırlı olsun hocam.

geliyor arkadaşlar umarım artık merakınız biter :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet arkadaşlar gece testi ışık hüzmesi yok gördüğünüz gibi bari videoyu beğeninde bir anlamı olsun :D
Süper olmuş , kanal taşıma nasıl yaptın çekermisin video reis

Burada incelemeleri bekliyordum almak için, şimdi ufak çaplı bi kriz yaşıyorum bonusun peşin fiyatını taksitler iptal olmuş :/

Beyler TV'yi ağırlıklı olarak oyun için kullanıyorum. Bazen video ve film izliyorum. Sadece hikayeli oyunu TV'den oynuyorum, FPS oyunları için monitörüm var. Kartım 5080. Sizce bu mu 144 Hz Qled mi?

Televizyonun kutusunun ebatları kaç cm acaba, araca sığıp sığmaması önemli benim için

Tv ihtiyacı olupta hala düşünenler var. Ya piyasadan haberleri yok 5 sene önceki tv fiyatlarında kalmışlar ya 1080p ile 4k farkını bile anlayamayacak göze sahipler 😂. Bu fiyata mini led yok bu tv ise bu paraya aynı özelliklerde tv nin nerdeyse yarı fiyatına. Gelen incelemeler ise tv nin gerçekten mini led başarımının muazzam olduğunu gösteriyor. Eğer amazonda daha rekabetçi bir fiyata sunulursa ki Hepsiburada premium un fiyat garantisi var yine aradaki farkı kupon olarak alma ihtimaliniz de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,078
Üyeler
185,025
Son üye
Bugra25
Geri