❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Yok duvar montajı ile alakalı değil bass kabinin olduğu yerde ki plastik kasa titreşim yapıyor ne kadar sünger bant kullansalar da işe yaramamış içeri de bir frekans dalgalanması ve hava basıncı yaratıyor.
knk bana aldıktan sonra ses sorunu var demeyin bak üzülürüm :D 55" alıp ses sistemi alacaktım

Güç, Anakart, ve Woofer kapatan plastik kasa yüksek ses basıncına karşı direnemiyor. Bu yüzden plastik kasa titreşim yapabiliyor.

knk bana aldıktan sonra ses sorunu var demeyin bak üzülürüm :D 55" alıp ses sistemi alacaktım
Ses sorunu yok. Basslı müzik de arka plastik kasa yüksek basınçtan titreşim yapıyor bass yüzdesini biraz kısın.

Bass seviyesini azaltmak geriyor. Filmler de o titreşimi belki yapmaz da basslı müzik de yapıyor sürekli ses basıncı olduğundan.
Hocam bass'ı ne kadar azaltabiliyoruz, tamamen kapatma gibi bir durum var mı? Siz kapatıp denediniz mi? Açıkçası ben bass sevmem tiz severim benim için problem olmaz.

Yok duvar montajı ile alakalı değil bass kabinin olduğu yerde ki plastik kasa titreşim yapıyor ne kadar sünger bant kullansalar da işe yaramamış içeri de bir frekans dalgalanması ve hava basıncı yaratıyor.
Bassdan nefret ederim zaten.
Ben tizci yani sennheiserciyim.
Sorun olmaz bana :D.

Hocam bass'ı ne kadar azaltabiliyoruz, tamamen kapatma gibi bir durum var mı? Siz kapatıp denediniz mi? Açıkçası ben bass sevmem tiz severim benim için problem olmaz.
-50 ye kadar gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bassdan nefret ederim zaten.
Ben tizci yani sennheiserciyim.
Sorun olmaz bana :D.
çok da öldürmeyin bu kasa ile ilgili buna yapabilecek hiç bir şey yok plastik kasanın kötü yanı bu ahşap kasa yapamazlar ya orayı :cautious:

-50 ye kadar gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok da öldürmeyin bu kasa ile ilgili buna yapabilecek hiç bir şey yok plastik kasanın kötü yanı bu ahşap kasa yapamazlar ya orayı :cautious:
Youtube veya Netflix'de falan sorun yoksa np.
TV den müzik açmam zaten pek.

Youtube veya Netflix'de falan sorun yoksa np.
TV den müzik açmam zaten pek.
Ben müzik dinledim %30 geçemediğim için bir titreşim fark edemedim ama "I Love You BASS" şarkısını açıp %25 ses seviyesinde rahatlıkla belli oldu.

Hocam görüntü kalitesi nasıl. Renk gamutu parlaklığı nasıl. Tv sana keşke almasaydım da 10-20 daha koyup Tcl mini led alsaydım dedirtti mi . Qled bir tv ye göre daha güzel bir görüntü veriyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,849
Üyeler
184,849
Son üye
swanchez
Geri