❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Henüz tv yayını denemedim yarın denicem. Apple TV ye özel 4k HDR filmler var . Bir çok film kiralayabilirsin arcade oyunları oyun kontrolcüsü ile oynayabilirsin ve kaliteli oyunlarda var. İşlemcisi iyi olduğu için sorun olmuyor.gayet akıcı bir tv deneyimi mevcut kasma donma yok. AppStore de bir çok uygulama var. Ekranı tabloya dönüştüren güzel uygulamarda var. Apple cihazlarını tanıyor kulaklık,telefon, HomePod vs. Bunun dışında destekleyen akıllı ev ürünlerini bağlayıp kontrol edebilirsin vs şeklinde gidiyor..

Saçmalamış o servis, fatura sevkten sonra 7 gün içinde kesilme süresi var, tv yeni gelmiş o an nereden bulacaksın faturayı, faturayı kesecek next, hb değil, tv seri numarasını sisteme girmeleri yeterli.
Faturada seri no var mı bakmadım henüz, var ise o sebeple direkt istiyordur belki

Merhaba 65 inç hepsiburada üzerinden aldim. Ses ve görüntü bence fiyatına göre muazzam. Apple TV ile kullanıyorum. Dolby vision ve bi kaç ayar yapınca oled gibi görüntü nerdeyse. Fazlasıyla memnun kalırsınız tavsiye ederim.
Yaptığınız görüntü ayarlarını paylaşma imkanınız var mıdır?

Seyfullah hocam bu konuda size hak veremeyeceğim. Elbette özelliklerine göre sunulan fiyatın abartı olduğu markalar var lakin, tcl c6k, c7k, c8k yı yan yana koyduğunda bu modeller arasındaki farkı bile ciddi bir şekilde anlıyorsun. Ürün kötü değil, elbette fiyatına göre sundukları çok iyidir bunda hemfikirim. Ama bir tcl c7k olduğunu düşünmüyorum. Statik kontrast oranları arasında uçurum bir fark var. Bu bütçelerde alınacak en iyi ürün. Tcl de indirime girdiğinde fiyatını hak eden bir ürün
valla kanka bana karşı çıkayım derken beni doğrulamışsın mevzu bulunduğu fiyat zaten c7k ile yani 3katı fiyat farkı olan ürünle kıyaslaman komik yada çoğul olarak kıyaslamanız komik. Başka marka yapsa bu derece sorgulamıyorsunuz samsung 70 inch den daha iyi olması ve samsungun çok daha pahalı olması asıl konu. marka takıntısı olan bizim millete ne anlatsam boş

Maç başlamadan 10 dakika önce yetkili servisten abiler geldi. Başlangıçta duvar montajı istemiştim ancak salonumuzdaki konsolun (75 cm) biraz yüksek olması nedeniyle TV'yi duvara asıp asmamayı tekrar bir istişare ettik. Nihayetinde duvara montajda karar kıldık. Fakat bu kez de farklı bir sorunla karşılaştık: 3 yıl önce evde tadilat yapılırken, prizleri ve uydu girişini tam da bu konsolun üstüne (85 cm yüksekliğe), yani TV'nin arkasına gizlenecek şekilde aldırmıştık. Eğer TV'yi duvara monte edersek, tam bu kısmın üzerine denk gelecekti. Kabloları bağlayıp bağlayamayacağımızın hesabını yaptıktan sonra, bu durumu uydu kablosu için bir F tip L konnektör (ek-1) ve 6'lı bir uzatma kablosuyla çözebileceğimize karar verdik. Gerekli parçaları alıp montaja koyulduk ve çok şükür, kurulumu sorunsuz bir şekilde tamamladık.
Yetkili servisten gelen abiler gerçekten çok ilgili ve sakindi. Onların sayesinde herhangi bir hata, kaza veya eksiklik yaşamadan süreci atlattık.
Şimdi evdekiler TV'nin keyfini çıkarıyor. Onların dizisi bittikten sonra ayarları biraz kurcalayıp ben de keyfini çıkarmaya başlayacağım. Darısı bu deneyimi yaşayacak diğer arkadaşların başına. Şimdilik bu fotoğraf (ek-2) yeterli olacaktır.
Meraklısına not: Dsmart kodunu aktifleştirdim:hoba:

Ekler

• 1763237692613.webp
    1763237692613.webp
    4.5 KB · Hit: 148
  • 2.webp
    2.webp
    73.6 KB · Hit: 149
4K çanak + 4k uyumlu LNB diye bir şey yok. her çanak ve her lnb ile 4k izleyebilirsiniz.
Para tuzağı bu dedikleri şey kanmayın sakın.
TV kurulumu yapıldıktan sonra Digiturk’u arayıp 4K yayına geçmek istiyorum dediğimde. “Çanak ve LNB değişmemiz gerekiyor.” vs. derlerse ne yapmak lazım acaba?
Henüz bu senaryo yaşanmadı ama çok yüksek ihtimal yaşanacak.
beyler kirada oturuyorum apartmanda çanak yok herkes türksat kablotv aboneliği kullanıyor, trt yi veya macları 4k izlememin bir yolu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende digitürk 4k kanalını modüllü üyelik ile yıllık100 tlden izliyorum. Eğer tvniz modül destekli ise modüllü üyelikte lnb ya da cihaz değişimi olmadan digitürk 4k kanalını izleyebiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
modüllü üyelik ne oluyor hocam?

valla kanka bana karşı çıkayım derken beni doğrulamışsın mevzu bulunduğu fiyat zaten c7k ile yani 3katı fiyat farkı olan ürünle kıyaslaman komik yada çoğul olarak kıyaslamanız komik. Başka marka yapsa bu derece sorgulamıyorsunuz samsung 70 inch den daha iyi olması ve samsungun çok daha pahalı olması asıl konu. marka takıntısı olan bizim millete ne anlatsam boş
Reis ne anlatıyorsun allah için, ben abidik gubidik fiyatlardan bahsediyorum. 3 katı fiyat dediğin indirimle 55-56 lara geliyor. Tcl’nin satması gereken asıl fiyatlar bu zaten. Sene sonu nextin fiyatı böyle olacak mı zannediyorsun. Şu an ciddi anlamda ucuz çıktı. Bu fiyata böyle bir televizyon alamayız bunda hemfikiriz. Bu fikrine katılıyorum zaten. Kalkıp da c7k gibi bir cihazın özelliklerine baktığında 55-56 k lara satılması hiç absürt değil. 73k ya satılması evet absürt. Ses sisteminde kullandıkları marka bile sadece yarı fiyatına elde edeceğin bir sistem. Kontrast değeri 5 kat fazla, parlaklık değeri 2 kat fazla, local dimming zone değeri 15 kat fazla. Elbette normal fiyatında verilmez ama kasım fırsatlarından yararlanacaksanız bütçesi olan için c7k en mantıklı seçenek

Reis ne anlatıyorsun allah için, ben abidik gubidik fiyatlardan bahsediyorum. 3 katı fiyat dediğin indirimle 55-56 lara geliyor. Tcl’nin satması gereken asıl fiyatlar bu zaten. Sene sonu nextin fiyatı böyle olacak mı zannediyorsun. Şu an ciddi anlamda ucuz çıktı. Bu fiyata böyle bir televizyon alamayız bunda hemfikiriz. Bu fikrine katılıyorum zaten. Kalkıp da c7k gibi bir cihazın özelliklerine baktığında 55-56 k lara satılması hiç absürt değil. 73k ya satılması evet absürt. Ses sisteminde kullandıkları marka bile sadece yarı fiyatına elde edeceğin bir sistem. Kontrast değeri 5 kat fazla, parlaklık değeri 2 kat fazla, local dimming zone değeri 15 kat fazla. Elbette normal fiyatında verilmez ama kasım fırsatlarından yararlanacaksanız bütçesi olan için c7k en mantıklı seçenek
hacım boş yapan sensin emin ol marka takıntım yok hayatımın hiçbir anında olmadı imkanım var ve varken bile tercih etmiyorum çünkü belli seviyeden sonra o çok abarttığın teknolojiler bir şey ifade etmiyor. Markaların tek amacı sizi kazıklamak hala daha ne konuşuyorsun ki TCL yi 3-4 sene önce kim biliyordu ya onu da geçtim dediğim gibi belli bir seviyeden sonra özellikler uçuk seviyede olması bir şey ifade etmiyor sadece pazarlama hilesi bir daha söylüyorum pazarlama hilesi. Marka model ve sayı takıntısı olma yolunda kolay gelsin...

2000 dimming zone umrumda bile değil 3000 nit parlaklığı ne yapayım 800 nitte zaten görünüyor. o paraya çıksam zaten OLED alırım ama mevzu burda bir ürünün eder fiyatta olup olmaması ve daha yüksek özellikli alınca aradaki fiyat farkı oranında değişim görüp görmediğim. Benim her zaman mantığım bu oldu 2160 dimming zone yada 3000 nit parlaklık şuanda kullandığım televizyondan bana kaç kat zevk verecek mevzu bu. Teknoloji dediğim işte en temelinde bu en azından benim için yada benim gibi düşünenler için

Son düzenleme:
amazondan 4 taksit olduğu için sepete ekledim konumdan dolayı gönderim yapmıyorlar ne alaka bilen var mı arkadaşlar

beyler kirada oturuyorum apartmanda çanak yok herkes türksat kablotv aboneliği kullanıyor, trt yi veya macları 4k izlememin bir yolu var mı?
Biz şimdiye kadar hep çanak kullandık, sizin senaryonuzla hiç karşılaşmadığım için bilmiyorum hocam.

Geri