❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Dostlar dün kayıt açmak için genel merkezden aradilar.
Servis iletişime gececek dedi.
Ama randevu için arayan soran olmadı daha.
Süreç böyle mi işliyor yoksa anormal mi?

Dostlar dün kayıt açmak için genel merkezden aradilar.
Servis iletişime gececek dedi.
Ama randevu için arayan soran olmadı daha.
Süreç böyle mi işliyor yoksa anormal mi?
Servis beni ertesi gün aradı, adres istedi tarih verdi. Eğer sizi de bir iki gün içinde aramazlar ise ismini veya numarasını öğrenmeye çalışın. Daha sonra kendiniz görüşün. Benim servis şansa tanıdık çıktı. Anında kurdurdum

Bu ses yerinde ki titreşim nasıl oluyor arkadaşlar tam olarak beni aydınlatacak olan var mı

Bu ses yerinde ki titreşim nasıl oluyor arkadaşlar tam olarak beni aydınlatacak olan var mı
Tv nin hoparlör ile kasası arasında bir parça olması gerekiyor. Hoparlör sesi yükseldikçe kasayı titreştiriyor. Hoparlör iel kasa arasına bir parça takılıyor. Servis en azından gelip direk parçayı takıp mağdur etmeden çözüyor. Belli sayıdaki tv lerde olduğu söyleniyor. Muhtemelen son stoklardakiler bu sorunla karşılaşmayacak. Karşılaşsa da servis çözüyor çokta sıkıntı edilecek bir durum değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aradım şimdi arkadaşlar cuma gelirler dedi. :uzgunpeepo:
Hocam ben modum niye demediniz :kekw:

Tv nin hoparlör ile kasası arasında bir parça olması gerekiyor. Hoparlör sesi yükseldikçe kasayı titreştiriyor. Hoparlör iel kasa arasına bir parça takılıyor. Servis en azından gelip direk parçayı takıp mağdur etmeden çözüyor. Belli sayıdaki tv lerde olduğu söyleniyor. Muhtemelen son stoklardakiler bu sorunla karşılaşmayacak. Karşılaşsa da servis çözüyor çokta sıkıntı edilecek bir durum değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben modum niye demediniz :kekw:
Bugün hiç modumda değilim.

Aradım şimdi arkadaşlar cuma gelirler dedi. :uzgunpeepo:
Nerde yaşıyorsunuz ben ankara kazandayım arkadaşla dün teslim aldık tvleri o sincanda onunki 1 saat önce kurulmuş aradım 1-2 saate sincandakiler biter kazana geliriz kurmaya dediler(bu sabah kayıt yaptırdım)

Benim tv dün geldi hemen kayıt açtım next'e, ardından ilde bulunan servisi aradım. Servis bugün gelirim dedi hatta ben çanak ayarı yaptırıp anten kablosuda aldım servisten. Adam güzelce ayarladı tv'yi kurdu gitti.

ürün yeniden stokta amazonda. Apollo hocam ses sorununu kontrol edebilirmisiniz var mı dikkatinzi ceken bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,746
Üyeler
184,826
Son üye
mtn1543
Geri