Ne oldu ki?geçmiş olsun arkadaşlar![]()
Yasalara uyacaksın kardisimOna bakarsak pitbul beslemekte yasak(hukuken)
yatırım tavsiyesi yasak; https://web.archive.org/web/2021012...rsivi.com/konu/neye-yatirim-yapilmali.274006/Ne oldu ki?
Adı üstünde "tavsiye"Zaten ben buradan fikir alışverişi yapmak için soruyorum, buradan direk ne derlerse yapmayacağım?
yok yatırım tavsiye vermek cidden sıkıntılı.Ona bakarsak pitbul beslemekte yasak(hukuken)
Tamam o zaman herkes yazısının sonuna ''Yatırım tavsiyesi değildir'' yazsın ve sorun çözülsün.
malasef yazılar arşivlendiTamam o zaman herkes yazısının sonuna ''Yatırım tavsiyesi değildir'' yazsın ve sorun çözülsün.
Aaaa! Bittik o zaman, birazdan herkesin evine MİT baskın yapacak. Hemen sınırı geçmeye bakın, hemen!malasef yazılar arşivlendiyinede YTD yazarak editleyin bence
kanka hukuki olarak suç teşkîl ediyor.Aaaa! Bittik o zaman, birazdan herkesin evine MİT baskın yapacak. Hemen sınırı geçmeye bakın, hemen!
Mahkemelerin forumlarda ''yatırım tavsiyesi'' verenleri yakalamaktan daha önemli işleri olduğunu düşünüyorum, sence?kanka hukuki olarak suç teşkîl ediyor.
bilmiyorum. böyle bir yasa var sonuçta işin peşini bırakmazlar.Mahkemelerin forumlarda ''yatırım tavsiyesi'' verenleri yakalamaktan daha önemli işleri olduğunu düşünüyorum, sence?
Bak kardeşim, bu ülkede doktor/mühendis eksikliğinden dolayı terör örgütü militanı olmasına rağmen aylık 20k 30k paralara çalışan doktorlar/mühendisler var(özel hastane/özel sektör). Vatan haini ama o elindeki kağıt parçası (diploma) onu dokunulmaz kılıyor.bilmiyorum. böyle bir yasa var sonuçta işin peşini bırakmazlar.