Neler Yeni

İnceleme Nfs most wanted İncelemesi! #AfkNostalji

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ne demek ^^ sizler de #AfkNostalji tagi ile efsane oyunların incelemelerini yaparsanız çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.9gb yazıyor.
Şu oyunu hallettim sonunda. İşletim sisteminden kaynaklı bir arızaymış.

Online oynayalım mı? :)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
SELAMLAR!

Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^

ÇIKIŞ YILI: 2005

ÜRETİCİ VE GELİŞTİRİCİLER: EA Black Box, EA Vancouver, Firemonkeys Studios, Visceral Games, Sensory Sweep Studios

PLATFORMLAR: Windows, Playstation 3, Xbox, Gamecube, Nintendo Ds, Gameboy advance ve benzeri platform destekleri bulunmakta.

MODLAR: Tek oyunculu ve çok oyunculu özelliği bulunmakta (Online özelliği kapanmış sadece lan bağlantısı ile arkadaşın veya kardeşin ile oynama şansın var)

ADAYLIKLAR: VGX En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı Ödülü, 4th Visual Effects Society Awards ve benzeri 1 adet dalda ödüle layik görülmüştür.

Alıntıyı görüntüle NOT: İnceleme içinde spoiler yoktur!

GRAFİKLER

Grafik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. 2005 Şartlarında ne kadar iyi ise o kadar iyi. Gerekirse mod yüklenip detaylar artırılabilir.
Kısacası çokta iyi değil. Söz konusu neredeyse 17 yıllık bir oyun.

GÜNÜMÜZDE OYNANABİLİR Mİ?
Tabi ki! Düşük sistem gereksinimi ve sürükleyici fakat kısa hikayesi ile halen daha taş gibi bir oyun.

MOD ÖRNEĞİ: (REDUX MOD)
Alıntıyı görüntüle

KOL VE DİREKSİYON DESTEĞİ VAR MI?

Kol desteği var. Direksiyon desteği var mı bilmiyorum. (@Maryo söyledi. Direksiyon desteği varmış dostlar.)

SATIN ALMA GİBİ BİR DURUM VAR MI?
Maalesef hayır. Korsana karşı forum olarak savaş veriyoruz fakat bu oyunu crack veya cd olmadan satın alma şansımız yok.

ARABA SEÇENEKLERİ NASIL? NE KADAR ARAÇ VAR?
Dediğim gibi mod yükleme seçeneği olması çok çok iyi olmuş bu oyun için. Araba seçenekleri bolca var. 102 tane araç 10+ fazla marka imkanı ile zengin bir yelpazeye sahip.

Güzelim incelemenin sonuna geliyoruz dostlar. Son olarak aşağı oyunun ''Trailer'ı'' ve ''Gameplay'' bırakıyorum ve sizleri çok seviyorum ve selamlıyorum. ^^

Blacklist 15 kişi idi ama 16.bir kişi daha vardı kel ben hep oyunu %100 yapınca onunla yarıscagımızı sanıyordum yokmuş meğersem.
16.Blacklist - Rog kırmızı Mustang kullanıyordu.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SELAMLAR!

Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^

ÇIKIŞ YILI: 2005

ÜRETİCİ VE GELİŞTİRİCİLER: EA Black Box, EA Vancouver, Firemonkeys Studios, Visceral Games, Sensory Sweep Studios

PLATFORMLAR: Windows, Playstation 3, Xbox, Gamecube, Nintendo Ds, Gameboy advance ve benzeri platform destekleri bulunmakta.

MODLAR: Tek oyunculu ve çok oyunculu özelliği bulunmakta (Online özelliği kapanmış sadece lan bağlantısı ile arkadaşın veya kardeşin ile oynama şansın var)

ADAYLIKLAR: VGX En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı Ödülü, 4th Visual Effects Society Awards ve benzeri 1 adet dalda ödüle layik görülmüştür.

Alıntıyı görüntüle NOT: İnceleme içinde spoiler yoktur!

GRAFİKLER

Grafik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. 2005 Şartlarında ne kadar iyi ise o kadar iyi. Gerekirse mod yüklenip detaylar artırılabilir.
Kısacası çokta iyi değil. Söz konusu neredeyse 17 yıllık bir oyun.

GÜNÜMÜZDE OYNANABİLİR Mİ?
Tabi ki! Düşük sistem gereksinimi ve sürükleyici fakat kısa hikayesi ile halen daha taş gibi bir oyun.

MOD ÖRNEĞİ: (REDUX MOD)
Alıntıyı görüntüle

KOL VE DİREKSİYON DESTEĞİ VAR MI?

Kol desteği var. Direksiyon desteği var mı bilmiyorum. (@Maryo söyledi. Direksiyon desteği varmış dostlar.)

SATIN ALMA GİBİ BİR DURUM VAR MI?
Maalesef hayır. Korsana karşı forum olarak savaş veriyoruz fakat bu oyunu crack veya cd olmadan satın alma şansımız yok.

ARABA SEÇENEKLERİ NASIL? NE KADAR ARAÇ VAR?
Dediğim gibi mod yükleme seçeneği olması çok çok iyi olmuş bu oyun için. Araba seçenekleri bolca var. 102 tane araç 10+ fazla marka imkanı ile zengin bir yelpazeye sahip.

Güzelim incelemenin sonuna geliyoruz dostlar. Son olarak aşağı oyunun ''Trailer'ı'' ve ''Gameplay'' bırakıyorum ve sizleri çok seviyorum ve selamlıyorum. ^^

Bilgisayarım kaldırmazdı oynayamazdım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom