Neler Yeni

İnceleme Nfs most wanted İncelemesi! #AfkNostalji

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eline sağlık. Bu arada Most Wanted > Underground 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

NFS Carbon GTA serisinin GTA 4 ü gibi . İki oyun da serisine göre sönük kalmıştır ama serilerinin en iyi oyunlarıdır
GTA konusunda katılıyorum. NFS konusunda katılmıyorum. Tabi Carbon mükemmel oyun ama bi Most Wanted değil.

Sami Järvi

80+ Silver
Eline sağlık. Bu arada Most Wanted > Underground 2

GTA konusunda katılıyorum. NFS konusunda katılmıyorum. Tabi Carbon mükemmel oyun ama bi Most Wanted değil.
benim dediğim teknik olarak ama tabi ki most wanted belki payback birilerine göre daha hoşuna gider zevkler tartışılmaz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
şu kadın küçüklük aşkım yeminle hala da oynarım hala da her introda gördüğümde düşerim 🥴

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
şu kadın küçüklük aşkım yeminle hala da oynarım hala da her introda gördüğümde düşerim 🥴
Bugün en az 2-3 saat vakit geçirdim oyunla. Cidden baktıkça düşüyorum o kıza.

Açılmıyor bende ya :/
0xc000007b hatası veriyor anlamadım gitti. Formatlamıştım dün gece ne güzel açılıyordu şimdi açılmıyor.
Bilemiyorum hocam. Bende problem yok aktım bugün.

oEnesQlf

80+ Silver
Eline sağlık. Hikayesini tam bitirememiştim keşke bitirseydim.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

oEnesQlf

80+ Silver

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Mert aferim la efsane olmuş. MW <3

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
SELAMLAR!

Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^

ÇIKIŞ YILI: 2005

ÜRETİCİ VE GELİŞTİRİCİLER: EA Black Box, EA Vancouver, Firemonkeys Studios, Visceral Games, Sensory Sweep Studios

PLATFORMLAR: Windows, Playstation 3, Xbox, Gamecube, Nintendo Ds, Gameboy advance ve benzeri platform destekleri bulunmakta.

MODLAR: Tek oyunculu ve çok oyunculu özelliği bulunmakta (Online özelliği kapanmış sadece lan bağlantısı ile arkadaşın veya kardeşin ile oynama şansın var)

ADAYLIKLAR: VGX En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı Ödülü, 4th Visual Effects Society Awards ve benzeri 1 adet dalda ödüle layik görülmüştür.

Alıntıyı görüntüle NOT: İnceleme içinde spoiler yoktur!

GRAFİKLER

Grafik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. 2005 Şartlarında ne kadar iyi ise o kadar iyi. Gerekirse mod yüklenip detaylar artırılabilir.
Kısacası çokta iyi değil. Söz konusu neredeyse 17 yıllık bir oyun.

GÜNÜMÜZDE OYNANABİLİR Mİ?
Tabi ki! Düşük sistem gereksinimi ve sürükleyici fakat kısa hikayesi ile halen daha taş gibi bir oyun.

MOD ÖRNEĞİ: (REDUX MOD)
Alıntıyı görüntüle

KOL VE DİREKSİYON DESTEĞİ VAR MI?

Kol desteği var. Direksiyon desteği var mı bilmiyorum. (@Maryo söyledi. Direksiyon desteği varmış dostlar.)

SATIN ALMA GİBİ BİR DURUM VAR MI?
Maalesef hayır. Korsana karşı forum olarak savaş veriyoruz fakat bu oyunu crack veya cd olmadan satın alma şansımız yok.

ARABA SEÇENEKLERİ NASIL? NE KADAR ARAÇ VAR?
Dediğim gibi mod yükleme seçeneği olması çok çok iyi olmuş bu oyun için. Araba seçenekleri bolca var. 102 tane araç 10+ fazla marka imkanı ile zengin bir yelpazeye sahip.

Güzelim incelemenin sonuna geliyoruz dostlar. Son olarak aşağı oyunun ''Trailer'ı'' ve ''Gameplay'' bırakıyorum ve sizleri çok seviyorum ve selamlıyorum. ^^

Eskiden konsolda oynardık bi kere 2 tur olan yarışı tek tur sanıp birinci turu bitirdiğimiz halde çizginin önünde yarışın bitmesini beklemiştik saf saf :D @BoraYücel @B0ra

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
SELAMLAR!

Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^

ÇIKIŞ YILI: 2005

ÜRETİCİ VE GELİŞTİRİCİLER: EA Black Box, EA Vancouver, Firemonkeys Studios, Visceral Games, Sensory Sweep Studios

PLATFORMLAR: Windows, Playstation 3, Xbox, Gamecube, Nintendo Ds, Gameboy advance ve benzeri platform destekleri bulunmakta.

MODLAR: Tek oyunculu ve çok oyunculu özelliği bulunmakta (Online özelliği kapanmış sadece lan bağlantısı ile arkadaşın veya kardeşin ile oynama şansın var)

ADAYLIKLAR: VGX En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı Ödülü, 4th Visual Effects Society Awards ve benzeri 1 adet dalda ödüle layik görülmüştür.

Alıntıyı görüntüle NOT: İnceleme içinde spoiler yoktur!

GRAFİKLER

Grafik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. 2005 Şartlarında ne kadar iyi ise o kadar iyi. Gerekirse mod yüklenip detaylar artırılabilir.
Kısacası çokta iyi değil. Söz konusu neredeyse 17 yıllık bir oyun.

GÜNÜMÜZDE OYNANABİLİR Mİ?
Tabi ki! Düşük sistem gereksinimi ve sürükleyici fakat kısa hikayesi ile halen daha taş gibi bir oyun.

MOD ÖRNEĞİ: (REDUX MOD)
Alıntıyı görüntüle

KOL VE DİREKSİYON DESTEĞİ VAR MI?

Kol desteği var. Direksiyon desteği var mı bilmiyorum. (@Maryo söyledi. Direksiyon desteği varmış dostlar.)

SATIN ALMA GİBİ BİR DURUM VAR MI?
Maalesef hayır. Korsana karşı forum olarak savaş veriyoruz fakat bu oyunu crack veya cd olmadan satın alma şansımız yok.

ARABA SEÇENEKLERİ NASIL? NE KADAR ARAÇ VAR?
Dediğim gibi mod yükleme seçeneği olması çok çok iyi olmuş bu oyun için. Araba seçenekleri bolca var. 102 tane araç 10+ fazla marka imkanı ile zengin bir yelpazeye sahip.

Güzelim incelemenin sonuna geliyoruz dostlar. Son olarak aşağı oyunun ''Trailer'ı'' ve ''Gameplay'' bırakıyorum ve sizleri çok seviyorum ve selamlıyorum. ^^

o bmw nin karizması bi başka be

Top Bottom