Neler Yeni

İnceleme Nfs most wanted İncelemesi! #AfkNostalji

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
özledim o dönemleri
inetnet yeniydi
yıl 2010 2011 mw halen deli gibi oynanıyor
arkadaşların gelmiştir
kola vardır
herkes klavyeden sırası ile oynuyordu ah be
arkadan gamgam style fenan sadasdasdas

Skyline R34

80+ Bronze
SELAMLAR!

Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^

ÇIKIŞ YILI: 2005

ÜRETİCİ VE GELİŞTİRİCİLER: EA Black Box, EA Vancouver, Firemonkeys Studios, Visceral Games, Sensory Sweep Studios

PLATFORMLAR: Windows, Playstation 3, Xbox, Gamecube, Nintendo Ds, Gameboy advance ve benzeri platform destekleri bulunmakta.

MODLAR: Tek oyunculu ve çok oyunculu özelliği bulunmakta (Online özelliği kapanmış sadece lan bağlantısı ile arkadaşın veya kardeşin ile oynama şansın var)

ADAYLIKLAR: VGX En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı Ödülü, 4th Visual Effects Society Awards ve benzeri 1 adet dalda ödüle layik görülmüştür.

Alıntıyı görüntüle NOT: İnceleme içinde spoiler yoktur!

GRAFİKLER

Grafik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. 2005 Şartlarında ne kadar iyi ise o kadar iyi. Gerekirse mod yüklenip detaylar artırılabilir.
Kısacası çokta iyi değil. Söz konusu neredeyse 17 yıllık bir oyun.

GÜNÜMÜZDE OYNANABİLİR Mİ?
Tabi ki! Düşük sistem gereksinimi ve sürükleyici fakat kısa hikayesi ile halen daha taş gibi bir oyun.

MOD ÖRNEĞİ: (REDUX MOD)
Alıntıyı görüntüle

KOL VE DİREKSİYON DESTEĞİ VAR MI?

Kol desteği var. Direksiyon desteği var mı bilmiyorum. (@Maryo söyledi. Direksiyon desteği varmış dostlar.)

SATIN ALMA GİBİ BİR DURUM VAR MI?
Maalesef hayır. Korsana karşı forum olarak savaş veriyoruz fakat bu oyunu crack veya cd olmadan satın alma şansımız yok.

ARABA SEÇENEKLERİ NASIL? NE KADAR ARAÇ VAR?
Dediğim gibi mod yükleme seçeneği olması çok çok iyi olmuş bu oyun için. Araba seçenekleri bolca var. 102 tane araç 10+ fazla marka imkanı ile zengin bir yelpazeye sahip.

Güzelim incelemenin sonuna geliyoruz dostlar. Son olarak aşağı oyunun ''Trailer'ı'' ve ''Gameplay'' bırakıyorum ve sizleri çok seviyorum ve selamlıyorum. ^^

kendisi 6 yaşında ps 2 ide hep oyandığım efsane bir oyundur inceleme güzel ps 2 mi aburcuburlarımı alıp oynamaya gidiyorum

Son düzenleme:

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
özledim o dönemleri
inetnet yeniydi
yıl 2010 2011 mw halen deli gibi oynanıyor
arkadaşların gelmiştir
kola vardır
herkes klavyeden sırası ile oynuyordu ah be
arkadan gamgam style fenan sadasdasdas
O zamanlar çok dostum yoktu. 1 tane vardı hep onunla pes 13 falan oynardık. Most wanted ile sünnet olduğum gün tanıştım :D DJFASKAGASDGAD
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendisi 6 yaşında ps 2 ide hep oyandığım efsane bir oyundur inceleme güzel ps 2 mi aburcuburlarımı alıp oynamaya gidiyorum
İşte bu! Eskileri oynayalım oynatalım dostlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O zamanlar çok dostum yoktu. 1 tane vardı hep onunla pes 13 falan oynardık. Most wanted ile sünnet olduğum gün tanıştım :D DJFASKAGASDGAD

İşte bu! Eskileri oynayalım oynatalım dostlar.
gta türk içi,n de yapar mısın?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
ben beceriksizim
discord gel bugün saat 14.30 ben yardımcı olurum
Maryo#3719
O saat içinde gelme imkanım yok proje vermek için okula gideceğim yarın nasıl olur?

.RBO.

80+ Silver
SELAMLAR!

Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^

ÇIKIŞ YILI: 2005

ÜRETİCİ VE GELİŞTİRİCİLER: EA Black Box, EA Vancouver, Firemonkeys Studios, Visceral Games, Sensory Sweep Studios

PLATFORMLAR: Windows, Playstation 3, Xbox, Gamecube, Nintendo Ds, Gameboy advance ve benzeri platform destekleri bulunmakta.

MODLAR: Tek oyunculu ve çok oyunculu özelliği bulunmakta (Online özelliği kapanmış sadece lan bağlantısı ile arkadaşın veya kardeşin ile oynama şansın var)

ADAYLIKLAR: VGX En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı Ödülü, 4th Visual Effects Society Awards ve benzeri 1 adet dalda ödüle layik görülmüştür.

Alıntıyı görüntüle NOT: İnceleme içinde spoiler yoktur!

GRAFİKLER

Grafik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. 2005 Şartlarında ne kadar iyi ise o kadar iyi. Gerekirse mod yüklenip detaylar artırılabilir.
Kısacası çokta iyi değil. Söz konusu neredeyse 17 yıllık bir oyun.

GÜNÜMÜZDE OYNANABİLİR Mİ?
Tabi ki! Düşük sistem gereksinimi ve sürükleyici fakat kısa hikayesi ile halen daha taş gibi bir oyun.

MOD ÖRNEĞİ: (REDUX MOD)
Alıntıyı görüntüle

KOL VE DİREKSİYON DESTEĞİ VAR MI?

Kol desteği var. Direksiyon desteği var mı bilmiyorum. (@Maryo söyledi. Direksiyon desteği varmış dostlar.)

SATIN ALMA GİBİ BİR DURUM VAR MI?
Maalesef hayır. Korsana karşı forum olarak savaş veriyoruz fakat bu oyunu crack veya cd olmadan satın alma şansımız yok.

ARABA SEÇENEKLERİ NASIL? NE KADAR ARAÇ VAR?
Dediğim gibi mod yükleme seçeneği olması çok çok iyi olmuş bu oyun için. Araba seçenekleri bolca var. 102 tane araç 10+ fazla marka imkanı ile zengin bir yelpazeye sahip.

Güzelim incelemenin sonuna geliyoruz dostlar. Son olarak aşağı oyunun ''Trailer'ı'' ve ''Gameplay'' bırakıyorum ve sizleri çok seviyorum ve selamlıyorum. ^^

güzel inceleme ama ben underground 2 ciyim :D

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Şu oyunun ara sahneleri alt yazılı bir Türkçe Yaması yok mu?

Kara liste 8'e kadar geldim. Ara sahnelerden yoksun zevki çıkmıyor çok fazla. Robot gibi düz araba kullanıyormuş gibi hissediyorum.

Vay be, arkadaşımla oynardık bunu bana bir araba aldırmıştı. Aston Martin galiba baya hızlıydı. Birlikte oyunu bitirmiştik o zamanların özlemini çekiyorum şimdi.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

Kara liste 8'e kadar geldim. Ara sahnelerden yoksun zevki çıkmıyor çok fazla. Robot gibi düz araba kullanıyormuş gibi hissediyorum.
Araştırayım bulursam atayım sana.

Buyur alt tarafta indirme linki var. İndirip kontrol ettim virüs yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Ben bu oyunun hastasıyım hocam profil fotomda bile var eline sağlık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom