Harikasın yaAraştırayım bulursam atayım sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyur alt tarafta indirme linki var. İndirip kontrol ettim virüs yok.
Hocam %100 save dosyası nasıl nereye atılacak?Harikasın ya
Oyunu silip tekrar başlıcam.
İlk 5 falan basit. Fakat o Blacklist #4 ne kadar zor ya. Canım çıkıyor onu yenene kadar.Hocam hikaye işin özünde kısa ama 15 kralı yenene kadar canınız çıkıyor sanki dark souls oynuyoruz
%100 save alırsan ne anlamı kalacakki oyunun? Online oynamadıkça tam save dosyasının bir önemi yok. Online oynayacak kimse olmadığı içinde önermem yani Online oynayan oyuncu bulması zor.Hocam %100 save dosyası nasıl nereye atılacak?
Canımı çektirdiniz vallahi. Oyun sizde yüklü ise dosyaları bana atarmısınız? Bende bir daha başlamak istiyorum.
Hikaye biteli çok oluyor. Arkada müzik ile kendimce takılmaca yapacağım biraz. Eğer var ise alırım bir link ^^%100 save alırsan ne anlamı kalacakki oyunun? Online oynamadıkça tam save dosyasının bir önemi yok. Online oynayacak kimse olmadığı içinde önermem yani Onlien oynayan oyuncu bulması zor.
100% save yok fakat online oynayabiliriz istersenizHikaye biteli çok oluyor. Arkada müzik ile kendimce takılmaca yapacağım biraz. Eğer var ise alırım bir link ^^
Razor dan zorları var yaa razor dan daha çok zorlandım 3 tanesindeİlk 5 falan basit. Fakat o Blacklist #4 ne kadar zor ya. Canım çıkıyor onu yenene kadar.
M3 GTR hayalimdeki araç büyüyünce alıcam inş bu arada oyunu bitirince m3 gtr bütün yükseltmeler yapılmış halde mi geliyorduNe demek hocam ^^ Alayına m3 gtr
Hatırlamıyorum.M3 GTR hayalimdeki araç büyüyünce alıcam inş bu arada oyunu bitirince m3 gtr bütün yükseltmeler yapılmış halde mi geliyordu
Herhangi bir yerden indirmen yeterli oyunu. Satın almana falan gerek yokŞu an elimde oyun yok. Online akar ha aslında.