newaziz
80+ Bronze
Bana göre serinin en iyi oyunu NFS Most wanted 2005 dir. Ah eski günler.nfs nin kitlesi +25 rahat. Gençler forzayı severken bizim gibi oldlar nfs severdi
Bana göre serinin en iyi oyunu NFS Most wanted 2005 dir. Ah eski günler.nfs nin kitlesi +25 rahat. Gençler forzayı severken bizim gibi oldlar nfs severdi
Sıkı bir NFS hayranı olarak bir çok oyununu oynadım. Dediğinize katılıyorum. Çok başarılı en çok kopyasını satmış bir oyun. Underground2 gibi bir efsanesi de benim favorimdir. Ama gel gelelim yıllardır beklenen yok. Forza dahil bir çok oyunu oynadım ama 2000-2005 te oynadığım nfs keyfini alamıyorum. Kafa dağılsın diye her sene çıkan oyunları alıyoruz...Bana göre serinin en iyi oyunu NFS Most wanted 2005 dir. Ah eski günler.
Sıkı bir NFS hayranı olarak bir çok oyununu oynadım. Dediğinize katılıyorum. Çok başarılı en çok kopyasını satmış bir oyun. Underground2 gibi bir efsanesi de benim favorimdir. Ama gel gelelim yıllardır beklenen yok. Forza dahil bir çok oyunu oynadım ama 2000-2005 te oynadığım nfs keyfini alamıyorum. Kafa dağılsın diye her sene çıkan oyunları alıyoruz...