Neler Yeni

NFS Unbound Ön Siparişe Açıldı. 1.200 TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
Fiyata revize şart. 799₺ olsa falan anlarımda 1200₺ nedir dkdkdkdk

Tilsch

80+ Bronze
Halada Türkçe desteği yok
EA nin çoğu oyunu öyle maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyunun Türkiye fıyatını hak etmesi gerçekten çok zor.Umarım oyun iyi olur da EA NFS nin fişini tekrardan çekmez ve efsanenin dirilişi gerçekleşir.Küçükken oynadığım ilk oyunlardan birisiydi Underground 2.O tarz oyun görmek isterim aynı seriden.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
Çok güzel gözüküyor, internetten crac..., ay pardon satın almak için sabırsızlanıyorum.
Botlarla yarış yapacaksın devamlı :D. Önemli olan online olup rekabet olması.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Bir tek ben mi sinir oldum diyordum.
Berbat knk böyle olursa indirmem bile bu ne nitro basion yanlarda grafitili yıldırım cikio yarış oyunu yapiom gerçekçi ol azıcık bozdu iyice NFS

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hayatımda hiç bu kadar pahalı bir oyun görmemiştim.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Rivals'tan sonra yaptıkları herhangi bir oyunu beğenmedim Forza Horizon çok daha gelişti bakalım bu oyun ne olucak

Tilsch

80+ Bronze
Eski Nfs oyuncuları olarak efsane oyunlara remake bekliyorduk,farklı tarz bir oyun çıkacak.Her ne kadar duyurulan bu oyunu fragmana göre beğenmesem de başarısız olmasını istemem serinin geleceği açısından.Ama gerçek şu ki fragmandan gördüğüm kadarıyla seri ciddiyetini kaybetmiş gibi.Underground serisi ve Most Wanted ın bir ağırlığı vardı,artık o tarzdan vazgeçmişler gibi.Artık arada bir eskilere girip nostalji yapıp çıkacağız.Soran olursa bir NFS serisi geçti deriz,acımızı bağrımıza basıp. :cry:

Top Bottom