NiceHash Kullananlar Var Mı?

Galatasaray8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Ödeme Limiti Var mı?
Binance'ye kazılan coin yatırılıyor mu?
RX5600XT kazancı ne kadar?

Minimum 0.001 Bitcoin

Evet

Sürekli ama sürekli değişiyor dün girsen günde 25 dolar alabiliyordun bugün ise 4.5 dolar civarı alırsın günde
neden dün baya yüksekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minimum 0.001 Bitcoin

Evet

Sürekli ama sürekli değişiyor dün girsen günde 25 dolar alabiliyordun bugün ise 4.5 dolar civarı alırsın günde
Bir de Binance pool dan kazım yapıyorum şuan günlük 33-36 tl arası kazım yapıyor NiceHash Daha mı iyi

neden dün baya yüksekti
Bitcoin anlık olarak düştüğü için insanlar sürekli birbirine bitcoin ağı üzernden btc gönderiyordu, Bu gönderimleri de Mininciler işliyor. Bu yoğunluk kazançları uzaya uçurdu geçici sürekliğine

Bir de Binance pool dan kazım yapıyorum şuan günlük 33-36 TL arası kazım yapıyor NiceHash Daha mı iyi
Sürekli değişiyor kazançlar dediğim gibi. Genel anlamda daha yüksek olabileceğini düşünüyorum

Bitcoin anlık olarak düştüğü için insanlar sürekli birbirine bitcoin ağı üzernden btc gönderiyordu, Bu gönderimleri de Mininciler işliyor. Bu yoğunluk kazançları uzaya uçurdu geçici sürekliğine
sizce şuan ne kazmalıyım ve hangi platformdan.

Sürekli değişiyor kazançlar dediğim gibi. Genel anlamda daha yüksek olabileceğini düşünüyorum
Peki Kazançların yükseleceğini düşünüyormusunuz nicehash de

sizce şuan ne kazmalıyım ve hangi platformdan.
Binance Pool bence kesinlikle tercih etmeyin ödemesi gerekenden az ödüyor, Ethermine olabilir ama her ay yapıyor ödemeyi yani ödeme almak için 1 ay beklersiniz. Nicehash olabilir

Binance Pool bence kesinlikle tercih etmeyin ödemesi gerekenden az ödüyor, Ethermine olabilir ama her ay yapıyor ödemeyi yani ödeme almak için 1 ay beklersiniz. Nicehash olabilir
Kurulum için yardımcı olurmusunuz?

Bilmiyorum anlık oluyor, geçen hafta tüm hafta boyunca da aşırı yüksekti mesela 60 mh/s ile günde 20 dolar civarıydı şuan düştü.

Olamam maalesef
Olabilecek arkadaş varsa etiketler misiniz?

Nicehash neden kullanıyorsun ? Adamları neden zengin ediyorsun ? Her zaman günlük 0.30$ daha az kazandırır nicehash komisyon alır.

2 kere hacklenme olayı yaşamaları cabası. Gereksiz aksiyona giriyorsunuz. 2miners denesen neyse en azından güvenilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri