Galatasaray8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Ödeme Limiti Var mı?
Binance'ye kazılan coin yatırılıyor mu?
RX5600XT kazancı ne kadar?
Binance'ye kazılan coin yatırılıyor mu?
RX5600XT kazancı ne kadar?
Minimum 0.001 BitcoinÖdeme Limiti Var mı?
EvetBinance'ye kazılan coin yatırılıyor mu?
Sürekli ama sürekli değişiyor dün girsen günde 25 dolar alabiliyordun bugün ise 4.5 dolar civarı alırsın gündeRX5600XT kazancı ne kadar?
neden dün baya yüksektiMinimum 0.001 Bitcoin
Evet
Sürekli ama sürekli değişiyor dün girsen günde 25 dolar alabiliyordun bugün ise 4.5 dolar civarı alırsın günde
Bir de Binance pool dan kazım yapıyorum şuan günlük 33-36 tl arası kazım yapıyor NiceHash Daha mı iyiMinimum 0.001 Bitcoin
Evet
Sürekli ama sürekli değişiyor dün girsen günde 25 dolar alabiliyordun bugün ise 4.5 dolar civarı alırsın günde
Bitcoin anlık olarak düştüğü için insanlar sürekli birbirine bitcoin ağı üzernden btc gönderiyordu, Bu gönderimleri de Mininciler işliyor. Bu yoğunluk kazançları uzaya uçurdu geçici sürekliğineneden dün baya yüksekti
Sürekli değişiyor kazançlar dediğim gibi. Genel anlamda daha yüksek olabileceğini düşünüyorumBir de Binance pool dan kazım yapıyorum şuan günlük 33-36 TL arası kazım yapıyor NiceHash Daha mı iyi
sizce şuan ne kazmalıyım ve hangi platformdan.Bitcoin anlık olarak düştüğü için insanlar sürekli birbirine bitcoin ağı üzernden btc gönderiyordu, Bu gönderimleri de Mininciler işliyor. Bu yoğunluk kazançları uzaya uçurdu geçici sürekliğine
Peki Kazançların yükseleceğini düşünüyormusunuz nicehash deBitcoin anlık olarak düştüğü için insanlar sürekli birbirine bitcoin ağı üzernden btc gönderiyordu, Bu gönderimleri de Mininciler işliyor. Bu yoğunluk kazançları uzaya uçurdu geçici sürekliğine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli değişiyor kazançlar dediğim gibi. Genel anlamda daha yüksek olabileceğini düşünüyorum
Binance Pool bence kesinlikle tercih etmeyin ödemesi gerekenden az ödüyor, Ethermine olabilir ama her ay yapıyor ödemeyi yani ödeme almak için 1 ay beklersiniz. Nicehash olabilirsizce şuan ne kazmalıyım ve hangi platformdan.
Kurulum için yardımcı olurmusunuz?Binance Pool bence kesinlikle tercih etmeyin ödemesi gerekenden az ödüyor, Ethermine olabilir ama her ay yapıyor ödemeyi yani ödeme almak için 1 ay beklersiniz. Nicehash olabilir
Bilmiyorum anlık oluyor, geçen hafta tüm hafta boyunca da aşırı yüksekti mesela 60 mh/s ile günde 20 dolar civarıydı şuan düştü.Peki Kazançların yükseleceğini düşünüyormusunuz nicehash de
Olamam maalesefKurulum için yardımcı olurmusunuz?
Olabilecek arkadaş varsa etiketler misiniz?Bilmiyorum anlık oluyor, geçen hafta tüm hafta boyunca da aşırı yüksekti mesela 60 mh/s ile günde 20 dolar civarıydı şuan düştü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olamam maalesef
Çok basit zaten, Mining’e yeni başlayan herkes Nicehash kullanıyor çok basit bir kurulum sağladığı için. Kendiniz yapınOlabilecek arkadaş varsa etiketler misiniz?
Şuan kurdumÇok basit zaten, Mining’e yeni başlayan herkes Nicehash kullanıyor çok basit bir kurulum sağladığı için. Kendiniz yapın
Evet doğruŞuan kurdum doğru mu bakarmısınızAlıntıyı görüntüle