tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
otizmliesekcanavari*
otizmliesekcanavari*
CvBossNasıl bulacağım la alakalı yardımcı olabilirler mesala flan
Amx_team Ezhel to nıckın sahıbı vardeşim
doktorkokonat/ zenci avcısıArkadaşlar nick name bulmak istiyorum konuşup bulalım hep beraber güzel gözüksün mesala Rawies-Xenton-Tanresa- ondan sonra twitch den Ebonivon hellian çok Hoşuma gidiyor Cehennem gibi bir manaya geliyor
Çıkar kanka karşına yapacağın nick, ben de böyle diyordum ama çıkar bi gün. (galiba)Arkadaşlar nick name bulmak istiyorum konuşup bulalım hep beraber güzel gözüksün mesala Rawies-Xenton-Tanresa- ondan sonra twitch den Ebonivon hellian çok Hoşuma gidiyor Cehennem gibi bir manaya geliyor
Sevdiğin dizilerden ünlülerden oyunlardan oyun karakterlerinden bir şeyler koparabilirsin ben soyadımı kullanıyorumNasıl bulacağım la alakalı yardımcı olabilirler mesala flan
Öğrenci adamızOlmazlar fakat güzel Nick için 1000 TL dersen olabilir yada gider herkes gibi kitap okursun makale tez vs okursun ordan birşeyler çıkar
Soy adım sniper mi hocamSevdiğin dizilerden ünlülerden oyunlardan oyun karakterlerinden bir şeyler koparabilirsin ben soyadımı kullanıyorum
Oyunlarda kullanıyorum EasyWinSniper nickini de Kevin Durantta görmüştümÖğrenci adamız
Soy adım sniper mi hocam
sevdiiğin bir kelimeyi çekcede çevir al sana havalı kelimeNasıl bulacağım la alakalı yardımcı olabilirler mesala flan