Neler Yeni

Nike %20-%40 indirim. Alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Uzun zamandır girmiyordum öylesine hakayım derken denk geldim çoğu üründe indirimde gösteriyor ama bu fiyatlar normal mi yoksa bir indirim var mı öğrenciyim kasım beklenir mi yoksa almaya değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül
Normal değil ama hangisini almayı düşünüyorsun?

Nefer26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert
Ben adeti 2 bin tl ye sezon sonu 2 erkek, 1 bayan ayakkabısı aldım buradan. Tamamen mevcut ülke şartlarında gelir ve beklenti ile alakalı bir durum. Ben air jordan ayakkabılarını çok beğeniyorum mesela, bu yüzden bana göre 2 bin tl ye bir ayakkabı artık alınır. Bir skechers marka ayakkabının ortalama 4-5 bin tl olduğunu hesaba katarsak anormal değil.
Mevcut ayakkabıları mağazalarda da aradım Nike 'ın sitesinden daha uyguna bulamamıştım onu da belirteyim.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Emre
Uzun zamandır girmiyordum öylesine hakayım derken denk geldim çoğu üründe indirimde gösteriyor ama bu fiyatlar normal mi yoksa bir indirim var mı öğrenciyim kasım beklenir mi yoksa almaya değer mi?

Numara olarak bi sıkıntı yaşarsam, iade süreçleri can sıkıyor mu?

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
hüseyin doğan
Numara olarak bi sıkıntı yaşarsam, iade süreçleri can sıkıyor mu?
burdan ayakkabı alıp iade etmiştim. iade süreci hiç sıkıntılı değil. sisteden iade oluşturduğunda barkod veriyor. direk o kağıdı çıktı alıp koli üzerine yapıştırıyosun ptt ye teslim ediyorsun. gebzede teslim alınıyor zaten. bir kaç gün içindede paran yatıyor hesaba.

ozkets

80+ Bronze
Ben adeti 2 bin TL ye sezon sonu 2 erkek, 1 bayan ayakkabısı aldım buradan. Tamamen mevcut ülke şartlarında gelir ve beklenti ile alakalı bir durum. Ben air jordan ayakkabılarını çok beğeniyorum mesela, bu yüzden bana göre 2 bin TL ye bir ayakkabı artık alınır. Bir skechers marka ayakkabının ortalama 4-5 bin TL olduğunu hesaba katarsak anormal değil.
Mevcut ayakkabıları mağazalarda da aradım Nike 'ın sitesinden daha uyguna bulamamıştım onu da belirteyim.
Hangi skechers 4-5k liraymış?

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Tahir Öztürk
Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bez ayakkabı var mı? Hava alması önemli.

Ayva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdem K
Downshifter 12 modelini giyen var mı nasıl?

Top Bottom