Neler Yeni

🔥İndirim Nike Air Huarache 1349₺ EFSANE İNDİRİM

Cihangir

80+ Gold

Fokomys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Macit
Arkadaşlar sanırım kalıbı biraz küçükmüş, alırken haberim yoktu 44 numara aldım ayağıma olmadı. İhtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir aldığım fiyattan peşin olarak verebilirim

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Kerem
Arkadaşlar sanırım kalıbı biraz küçükmüş, alırken haberim yoktu 44 numara aldım ayağıma olmadı. İhtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir aldığım fiyattan peşin olarak verebilirim
Ayağın taraklı mı?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ali Batmaz
demiştik halbuki 1-1.5 numara büyük almanız gerekiyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

44 numara 42.5 giyene tam olur

BLCK_HCKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Overclock, hardware.
Bi 42 bi 42.5 aldım geldiler. 42 olanı iade edeceğim ama ayakkabı güzel beğendim açıkçası.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
ben 42 giyiyorum benim ayakkabıda geldi 42 olarak almıştım denemedim ama yorumlara bakacak olursak olmayacak hiç kutuyu açmasam mı

Marisquex

80+
42 aldım keşke 42.5 alsaydım biraz yanlardan sıkıyor gibi açılır mı sizce? Bide içine poşetle su koyup buzluğa atıyorlarmış işe yarar mı ayakkabıya zarar verir mi?

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
hüseyin doğan
42 aldım keşke 42.5 alsaydım biraz yanlardan sıkıyor gibi açılır mı sizce? Bide içine poşetle su koyup buzluğa atıyorlarmış işe yarar mı ayakkabıya zarar verir mi?
ön taraf(parmaklar değmiyorsa) rahatsız etmiyorsa yanlardan elbet açacaktır. iade etmenize gerek yok bence. çünkü her ayakkabı ayağın şeklini alır. buzluğa falanda atmaya gerek yok :)

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mahir
Geçen hafta da bana ulaştı. Gerçekten çok rahat ayakkabı ama maalesef olmadı bana da en az 1 numara büyük almak lazımmış.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Cem Temeltaş

ben 42 giyiyorum benim ayakkabıda geldi 42 olarak almıştım denemedim ama yorumlara bakacak olursak olmayacak hiç kutuyu açmasam mı

Geçen hafta da bana ulaştı. Gerçekten çok rahat ayakkabı ama maalesef olmadı bana da en az 1 numara büyük almak lazımmış.

Bağcıkları komple söküp bir şans daha verin bir iki saat giyip. Kalıbının diğer modellere göre 1 numara küçük olduğu aşikar zaten ama bana açılıyor gibi geliyor.

Top Bottom