Cihangir
80+ Gold
jordan point lane aldım rahat ama uzun süre ayakta duruyorsanız koşu ayakkabısı alın derimjordan kullanan var mı? Skechers kullanan rahat eder mi?
jordan point lane aldım rahat ama uzun süre ayakta duruyorsanız koşu ayakkabısı alın derimjordan kullanan var mı? Skechers kullanan rahat eder mi?
griydi dunkmemurum kırmızı giyersem yok ederler diye almadım onu
benim dediğim değil o zaman kırmızı beyaz bir tane daha vardı 1400 civarına düşen o zannettim.griydi dunk
Ayağın taraklı mı?Arkadaşlar sanırım kalıbı biraz küçükmüş, alırken haberim yoktu 44 numara aldım ayağıma olmadı. İhtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir aldığım fiyattan peşin olarak verebilirim
ön taraf(parmaklar değmiyorsa) rahatsız etmiyorsa yanlardan elbet açacaktır. iade etmenize gerek yok bence. çünkü her ayakkabı ayağın şeklini alır. buzluğa falanda atmaya gerek yok42 aldım keşke 42.5 alsaydım biraz yanlardan sıkıyor gibi açılır mı sizce? Bide içine poşetle su koyup buzluğa atıyorlarmış işe yarar mı ayakkabıya zarar verir mi?
Arkadaşlar sanırım kalıbı biraz küçükmüş, alırken haberim yoktu 44 numara aldım ayağıma olmadı. İhtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir aldığım fiyattan peşin olarak verebilirim
ben 42 giyiyorum benim ayakkabıda geldi 42 olarak almıştım denemedim ama yorumlara bakacak olursak olmayacak hiç kutuyu açmasam mı
Geçen hafta da bana ulaştı. Gerçekten çok rahat ayakkabı ama maalesef olmadı bana da en az 1 numara büyük almak lazımmış.
Evet hocam, o kısım girmiyorAyağın taraklı mı?