Neler Yeni

NIKE AYAKKABILARI ARASINDAKİ FARKLAR NELER

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,554
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
O modeli satın alabileceğim pek bir yer bulamadım, özellikle fiziksel bir mağaza. Adidas veya Puma'nın sneaker modelleri nasıldır önerir misin? Amazonda indirim varmış ta.
Samba campus knu old scool

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dün Air Force 1 aldım, numarası tak diye oldu. (47) 🤭

Merhaba herkese hayırlı ramazanlar. Ben nike marka bir sneaker almayı düşünüyorum ama araştırdığımda çok benzer 3 model görüyorum. Court Vision, Air Force ve Dunk Low modelleri, bu modeller bana çok benzer geliyor ama aralarında fiyat farkları var. Bu 3 modelin ne gibi farkları var beni aydınlatabilecek var mı?
Af en rahatı dunk da iyidir ama court çöp bu arada koku moku yapmıyorlar af yada dunk alabilirsin af daha rahat hangisi gözüne hoş gelirse onu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kadir Çelik
af > dunk > court
dunkların önü kırılıyor, dayanıksızlar. hiçbiri rahat ayakkabılar değil ama yine de bir sıralama yaparsak böyle olur. fiyat farkı da belli eder kendini zaten.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Furkan Demirtaş
af > dunk > court
dunkların önü kırılıyor, dayanıksızlar. hiçbiri rahat ayakkabılar değil ama yine de bir sıralama yaparsak böyle olur. fiyat farkı da belli eder kendini zaten.
Eyvallah hocam hem ayağım taraklı olduğu için yakışmadığı için hem de amazonda diğer markalarda indirim olduğu için nike tercih etmekten caydım.
Amazondan Puma Caven siparişi verdim.

Top Bottom