Bilgi için teşekkürlerAldık bakalım , dostum bilgilendirme için sağol. Arkadaşlar alanlar 1 numara büyük alsın. Nike'da bildiğiniz üzere kalıplar basketbol ayakkabılarında 1 numara küçük.
Evet fakat genelde tarz için giyiliyor, alabilirsin.jordan why not basket ayakkabısı mı?
aynı numara aldım yaAldık bakalım , dostum bilgilendirme için sağol. Arkadaşlar alanlar 1 numara büyük alsın. Nike'da bildiğiniz üzere kalıplar basketbol ayakkabılarında 1 numara küçük.
Arkadaşlar bunu anlamadım. Gümrükten çekme gerektirir diyor.
Alıntıyı görüntüleYurtdısıdnan gelicek gümrüğe takılabilir
Bildiğim kadarıyla 150$'yu geçmediği için ödemene gerek yok ancak yetkili biri varsa bilgilendirme için çok İyi olur.Ekstra vergi çıkarmı bu alışverişe?
Yorumlar genel olarak 1 numara büyük alınması yönünde ancak en kötü ihtimalle olmazsa değişim yapabiliyorsun diye biliyorum.aynı numara aldım ya
Ekstra vergi çıkarmı bu alışverişe?
Bildiğim kadarıyla 150$'yu geçmediği için ödemene gerek yok ancak yetkili biri varsa bilgilendirme için çok İyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumlar genel olarak 1 numara büyük alınması yönünde ancak en kötü ihtimalle olmazsa değişim yapabiliyorsun diye biliyorum.
Parayı TL olarakmı çekiyor karttanDün gördüm anında yapıştırdım stok biter vs. diye düşünmeden. Tam bej renkte ayakkabı arıyordum kombinler için harika oldu. Tavsiye ederim rahat olduğunu biliyorumç