gümrük vergisi veya ordaki kdv gibi bişey olabilirMerhaba NIKE ın resmi sitesi üzerinden bir ayakkabı aldım sitede tüm vergileri biz hallediyoruz vs diyordu lakin tahmini vregi ye bir şey gösteriyor neyin nesi bu vergi mi vermem gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Gümrük vergisi. Yazan tutardan az olursa farkı ödüyorlar, fazla olursa herhangi bir ekstra ücret ödemene gerek yok diye biliyorum. Ama Gümrük vergisi olduğu kesin.Merhaba NIKE ın resmi sitesi üzerinden bir ayakkabı aldım sitede tüm vergileri biz hallediyoruz vs diyordu lakin tahmini vregi ye bir şey gösteriyor neyin nesi bu vergi mi vermem gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Merhaba NIKE ın resmi sitesi üzerinden bir ayakkabı aldım sitede tüm vergileri biz hallediyoruz vs diyordu lakin tahmini vregi ye bir şey gösteriyor neyin nesi bu vergi mi vermem gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Ben de Nike'ın sitesinden almıştım herhangi bir ek vergi vermedim.Merhaba NIKE ın resmi sitesi üzerinden bir ayakkabı aldım sitede tüm vergileri biz hallediyoruz vs diyordu lakin tahmini vregi ye bir şey gösteriyor neyin nesi bu vergi mi vermem gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
EU ülkelerinden %18 vergi alınıyor.Merhaba NIKE ın resmi sitesi üzerinden bir ayakkabı aldım sitede tüm vergileri biz hallediyoruz vs diyordu lakin tahmini vregi ye bir şey gösteriyor neyin nesi bu vergi mi vermem gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
peki sende de tahmini vergi gibi bir şey yazıyor muydu?Ben de Nike'ın sitesinden almıştım herhangi bir ek vergi vermedim.
anladım çok teşekkür ederim ^^ Gerçekten rahatladım...Kendi sitesinden alma durumunda ek bir vergi ödemiyorsun. 5-6 defa sipariş verdim bu işlemleri kendileri hallediyor.
evet yarın yine emin olmak adına arayacağım, şuan mesai dışı diye arayamıyorum@Olcayx Daha detaylı bilgi almak istersen müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
bu arada konudan alakasız, kaç güne gelir kargo deneyimli olduğun için belki bir tahminin vardır diye soruyorum@Olcayx Daha detaylı bilgi almak istersen müşteri hizmetlerini arayabilirsin.