Neler Yeni

Nintendo Switch Oled mi, Switch 2 mi?

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Özkan
Nisanın ikisinde Switch 2'nin çıkacağıyla ilgili bilgiler var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Sizce OLED şimdi alınır mı, yoksa Switch 2 beklenir mi?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Görkem Çağan
full hd 60 fps oyun oynamak istiyorsan ve yeri geldiğinden 2k veya 4k tvde oynayabilmek istiyorsan switch 2 ama bekleyemem çok hevesliyim dersen oled al derim ama 30 fps lock cihaz yanlış bilmiyorsam yazılımla kilidini açmanız lazım

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
full hd 60 fps oyun oynamak istiyorsan ve yeri geldiğinden 2k veya 4k tvde oynayabilmek istiyorsan switch 2 ama bekleyemem çok hevesliyim dersen oled al derim ama 30 fps lock cihaz yanlış bilmiyorsam yazılımla kilidini açmanız lazım
Şahsen öyle bir fps derdim yok. Macbook ekranına bağlayıp ortalama nintendo oyunlarını oynamayı düşünüyorum. Birde Switch 2 galiba OLED ekranla çıkmayacak sen ne düşünüyorsun?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Görkem Çağan
Şahsen öyle bir fps derdim yok. Macbook ekranına bağlayıp ortalama nintendo oyunlarını oynamayı düşünüyorum. Birde Switch 2 galiba OLED ekranla çıkmayacak sen ne düşünüyorsun?
switch 2 bir çok fazla yeni özellikle gelicek oled çıkarırlar çıkmayacağını düşünmüyorum ilk seferde çıkmasada çıkıcaktır illa ki

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
switch 2 bir çok fazla yeni özellikle gelicek oled çıkarırlar çıkmayacağını düşünmüyorum ilk seferde çıkmasada çıkıcaktır illa ki
Anladım. Nisanın 2'sini bekleyeceğim o zaman. Teşekkür ederim cevabın için.

Top Bottom