Neler Yeni

NK250 mi RS200 mü almalıyım?

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
Bu iki motor arasında çok kaldim. Başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum.
Sizce hangisini tercih etmeliyim tecrübesi olanlar sebebi ile birlikte bilgilendirme yapabilir mi?
(Sıfır alacağım)

GirayHan

80+ Platinum
Sizce hangisini tercih etmeliyim tecrübesi olanlar sebebi ile birlikte bilgilendirme yapabilir mi?
(Sıfır alacağım)
rs200

GirayHan

80+ Platinum
1. sebep 10 bin km'den fazla kullandım. bu süreç zarfında en ufak bir sorun yaşamadım ne elektronik aksamda ne motor bloğunda ne de servis yedek parça konusunda. ( sert motor kullanırım zorlarım )
2. sebep servis ağı yaygın her yerde parçası var ustaları iyi
3. sebep bajaj firması ktm ile eski ortak şase ve motor bloğu konusunda ktm'den tecrübeliler ( ktm'den kaptılar olayı yani )
4. sebep ikinci el satışı bajaj markasının daha hızlıdır.
5.sebep bozuk yola çok daha fazla gelir. hindistan yolları taşlı topraklıdır üretim buna uygundur bu yüzden motorun şasesi sağlam amotisörleri rahattır keyiflidir. diğer yandan da daha sağlamdır.
ama ben çin malına binerim dersen cf moto al. yaşayacağın sorunları da kullanan kişilerden öğren kullanmayan bilgisi olmayan teknik veri üstünden karşılaştıracaklara inanma. motosiklet bilgisayar gibi değildir. sürmeden tecrübe etmeden bilemezsin.

Son düzenleme:

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
(Sıfır alacağım)
kesinlikle 250nk almanı tavsiye ederim hem daha güçlü hem daha donanımlı zaten 250nk nın yeni modelleri çok iyi kronik sorun felanda yok

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. sebeb 10 bin km'den fazla kullandım. bu süreç zarfında en ufak bir sorun yaşamadım ne elektronik aksamda ne motor bloğunda ne de servis yedek parça konusunda. ( sert motor kullanırım zorlarım )
2. sebeb servis ağı yaygın her yerde parçası var ustaları iyi
3. sebeb bajaj firması ktm ile eski ortak şase ve motor bloğu konusunda ktm'den tecrübeliler ( ktm'den kaptılar olayı yani )
4. sebeb ikinci el satışı bajaj markasının daha hızlıdır.
5.sebeb bozuk yola çok daha fazla gelir. hindistan yolları taşlı topraklıdır üretim buna uygundur bu yüzden motorun şasesi sağlam amotisörleri rahattır keyiflidir. diğer yandan da daha sağlamdır.
ama ben çin malına binerim dersen cf moto al. yaşayacağın sorunları da kullanan kişilerden öğren kullanmayan bilgisi olmayan teknik veri üstünden karşılaştıracaklara inanma. motosiklet bilgisayar gibi değildir. sürmeden tecrübe etmeden bilemezsin.
Yorumun için teşekkür ederim bilgilendirici olmuş. ❤

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Bilal Cihan
(Sıfır alacağım)
Grenajlı makina alma derim NK250 şuan en mantıklısı

GirayHan

80+ Platinum
Grenajlı makina alma derim NK250 şuan en mantıklısı
grenajlı makina tarzları supersport /sporttouring grenajsız yanı çıplak olan naked yada endro yada cross . ikisi ayrı tarz önce motosiklet tarzlarını öğrenin arkadaşa öneri vermeden önce adam belki supersport sevmiyor. konuda da iki tane naked makina örneği vermiş belli ki naked seviyor.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Ben 250nk tercih ederdim

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Bilal Cihan
grenajlı makina tarzları supersport /sporttouring grenajsız yanı çıplak olan naked yada endro yada cross . ikisi ayrı tarz önce motosiklet tarzlarını öğrenin arkadaşa öneri vermeden önce adam belki supersport sevmiyor. konuda da iki tane naked makina örneği vermiş belli ki naked seviyor.
Adam ns200 değil rs200 demiş adam akıllı okumadan konuşma

GirayHan

80+ Platinum
Adam ns200 değil rs200 demiş adam akıllı okumadan konuşma
rs200 de supersport değil karma bir model oturuş pozisyonu dik grenajda bir süpersport kadar yok. naked ile ss arasına konumlandırılmış bir makina. saf ss değil.önce ne dediğimi anla sonra motor sınıflarını öğren sonra konuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana biraz motor öğreteyim. bak bu r125 bir zamanların efsanesi oturuş pozisyonuna bak bu motora bindiğin zaman yatmadan süremezsin gidonun alçaklığı ve tutuş pozisyonu ile depo ile selenin kuyruğa yakınlığından anlarsın. kendisi safkan bir supersport (125 cc'de olsa)

1687193770292.png

bak bu da rs200 naked ile ss arasına konumlandırılmış oturuş pozisyonu dik karma bir naked depo ile sele mesafesine bak gidon açısına ve gidonun yukarda konumlandırılışını görebilirsin okey.

her sakallıyı dedem sanma sonra.
1687193816715.png

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Bilal Cihan
rs200 de supersport değil karma bir model oturuş pozisyonu dik grenajda bir süpersport kadar yok. naked ile ss arasına konumlandırılmış bir makina. saf ss değil.önce ne dediğimi anla sonra motor sınıflarını öğren sonra konuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana biraz motor öğreteyim. bak bu r125 bir zamanların efsanesi oturuş pozisyonuna bak bu motora bindiğin zaman yatmadan süremezsin gidonun alçaklığı ve tutuş pozisyonu ile depo ile selenin kuyruğa yakınlığından anlarsın. kendisi safkan bir supersport (125 cc'de olsa)

Alıntıyı görüntüle

bak bu da rs200 naked ile ss arasına konumlandırılmış oturuş pozisyonu dik karma bir naked depo ile sele mesafesine bak gidon açısına ve gidonun yukarda konumlandırılışını görebilirsin okey.

her sakallıyı dedem sanma sonra.
Alıntıyı görüntüle
Eeee yani ben ne dedim rs200 ün oturma pozisyonu R6 gibi felanmi dedim NK250 ye göre daha yatık ve grenajı var neyi anlattın tam olarak

GirayHan

80+ Platinum
Top Bottom