Yardım Nk250 vs 250sr bu ikisi arasında kaldım

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
8
İkisi arasında kaldım bunlar dişinca racing/baled tavsiyeniz varsa alabilirim şimdiden teşekkürler

İkisi nerden baksan aynı zaten hangisi tipi hoşuna gıdıyo

Son düzenleme:
Temelde ikisi de aynı motor biri Naked biri Sport bu tamamen senin kullanım amacına göre değişir.

Temelde ikisi de aynı motor biri Naked biri Sport bu tamamen senin kullanım amacına göre değişir.
Hocam ben biraz soğuk bir yerde kalıyorum ve 12 ayın 7 8i yollar buzlu olur ve ilk motorum olacak yıl tutuşu vb özelliklerde fark var mı

Hocam ben biraz soğuk bir yerde kalıyorum ve 12 ayın 7 8i yollar buzlu olur ve ilk motorum olacak yıl tutuşu vb özelliklerde fark var mı​
Tutuş dediğin şeyin motorla pek bir alakası yokki. Senin kullanım şekline ve lastiğine bakar. tabii ki elektronik destekler yardımcı olur ama senin alacağın bu bütçedeki motorlar aynıdır ne tcs var ne de o tarz bir şey. Sadece ABS koyuyorlar o da ne kadar işlevli tartışılır çinli-hint motorlarda. 250Sr-Nk ns200 olsun vs. vs. Ben kullanım rahatlığı açısından naked motor tercih ediyorum. Foruma gelip de hangisini alsam demek çok garip yani. Senin ne kadar tecrüben var, nasıl motorlar hoşuna gidiyor, nerede ve hangi şekilde kullanacaksın motoru. Burada 50 sayfa konuşuruz seninle. Benim sana önerim motosiklette tecrübesi olan biriyle vaktin olursa direkt yüz yüze muhabbet et, kullanma şansın da olursa bu tarz motorları dene.​

Hocam ben biraz soğuk bir yerde kalıyorum ve 12 ayın 7 8i yollar buzlu olur ve ilk motorum olacak yıl tutuşu vb özelliklerde fark var mı
o zaman iyi bir tekerlek alman lazım. ama teker de bi yere kadar. dediğin gibi ise motor sıkıntı.

Bir alttaki yorumda güzel özetlemiş. Bunlar giriş seviye motorlar. En büyük özellikleri yürür olması ama başlangıç motoru olarak bence idealler. İlk motorun olduğu için ben NK250 öneririm. Lastiğini değiştirip kullanırsın. Ekipmanlarına da bütçe ayır.

Bende 250nk arkadaşımda 250sr var. İkimizde hard kullanıyoruz. Ben 250sr binince aşırı tuhaf oluyorum ayaklarım takoza çarpıyor iyi kullanamıyorum. Arkadaşım 250nkyı benim 250sr sürmemden daha iyi kullanıyor. 250sr süren 250nk sürer 250nk süren 250sr sürmekte azda olsa zorlanır diye düşünüyorum. Kızlar katlanırlı 250nkya daha çok bakıyor.

Geri