hocam üye oldum , hesapa 1000tl attım hepsiburadadan 1000tl'lik razer gold alsam yine geçerli oluyor mu kampanyasırf onun için topladım bakiye bende indirim üstüne indirim yapıştırcazbinance hediye çekleride geç olmadan gelse efsane kombo olacak
hocam üye oldum , hesapa 1000tl attım hepsiburadadan 1000tl'lik razer gold alsam yine geçerli oluyor mu kampanyasırf onun için topladım bakiye bende indirim üstüne indirim yapıştırcazbinance hediye çekleride geç olmadan gelse efsane kombo olacak
@Antonio Montana bu arkadaş öyle yaptı bilgilendirir senihocam üye oldum , hesapa 1000tl attım hepsiburadadan 1000tl'lik razer gold alsam yine geçerli oluyor mu kampanya
Daha gelişme yok yarın bildiririm : D
Bugün aldım hocam benHocam dün alanların bakiyesi bugün yatmış kaç arkadaşın sizinkini saymıyor olmasınlar![]()
Evetlarabaydan aldınız değilmi
He ondandır belki bilmiyomYok, hayır. Bahsettiğim ulaşım kartlarında üyeliğin ve kartın varsa NKolay hesabı açınca 500 lira hediye ediyo
Benim ki de açıktı yine de yatmadı orayaböyle bişey yaşamamak için hepsipay hesabıma tekrardan giriş yaptım kontrol ettim açık olduğunu
m.n11.com
n11 mcc kodu 5262 olarak geçiyor büyük ihtimalle aynıdırhb satıcılı ayakkabı aldım ben de aldıkdan 2 dk sonra iptal ettim hepsipay yerine karta geri yattı ama kampanya açıklamalarında iptal den sonra yararlanılmaz diye bir şey yazmıyordu ben de çok uyguna saat buldum onu alayım dedim n11 den. Taki ve aksesuar kategorisi kampanyaya dahil değilmişumarım MCC kodu farklıdır
![]()
Teşekkür ederim, inşallah sorunsuz yatarn11 mcc kodu 5262 olarak geçiyor büyük ihtimalle aynıdır
Hocam olursa haber eder misiniz? Yarın bende razer gold alacağım ona göre.Bugün aldım hocam ben