🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ücret iadesi hesaba ne zaman yatıyor

Bir de arayıp talep oluşturun chat kısmından oluşturmayın, baştan savmak için chat kısmında yanlış bilgi veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan oluyor mu deneyen varmı?

Yani hocam ben riske girmedim hepsiburadadan aldım aldıktan sonra mh aradım mcc kodunu sorgulattım sıkıntı yok dedi. Önceden farklı sitelerden alışveriş yaptığından alamayanlar var. Ama zannımca sıkıntı yaratmaz alışveriş sitelerinde ben direk hepsipay var diye hb den yaptım illa bir şey almam gerekmiyor ordan
reıs sonra yatan 1k nasıl cekılıyr

dün gece h.b. ürün satın aldım bu sabah 1k iade geldi. nays hesabıma sorunsuz çektim. çekilen tutar 1k'yı geçmemeli

Görüntülü sohbete dünden beri bağlanamıyorum. Siyah ekran da kalıyor.

Bir de arayıp talep oluşturun chat kısmından oluşturmayın, baştan savmak için chat kısmında yanlış bilgi veriyorlar
Telefonla aramamama rağmen bugün yattı iade hocam yanlışıkla bizim gibi karta iade edip yeniden alışveriş yapanlar varsa 1000 lira iadeyi alabiliyorsunuz.

Telefonla aramamama rağmen bugün yattı iade hocam yanlışıkla bizim gibi karta iade edip yeniden alışveriş yapanlar varsa 1000 lira iadeyi alabiliyorsunuz.
Bildiriminiz uzerine kart harcamalariniz kontrol edilmis olup kampanya sartlarinin yerine getirilmemesi sebebi ile kampanya iadesi talebinize olumlu yanit verilemedigini paylasmak isteriz. Böyle mesaj attılar bana talep oluşturmama rağmen siz nasıl yaptınız acaba?

Bildiriminiz uzerine kart harcamalariniz kontrol edilmis olup kampanya sartlarinin yerine getirilmemesi sebebi ile kampanya iadesi talebinize olumlu yanit verilemedigini paylasmak isteriz. Böyle mesaj attılar bana talep oluşturmama rağmen siz nasıl yaptınız acaba?
Hocam ben 5 dakika beklemediğim için direkt iade talebi oluşturmuştum ve direkt karta iade olmuştu kart hareketlerimde yaptığım hareket silinmiş ve param iade olmuştu büyük ihtimalle direkt saniyeler içinde iade ettiğim için provizyondayken vs direkt iptal olmuş harcama olarak saymamış ertesi gün bir daha harcama yaptım 2 gün geçtikten sonra talep oluşturttum canlı destekten talepten sonra da 2 gün geçti bugün yattı şimdi.

Bu arada hepsipaydeki parayı da şu şekilde nakite döndürdüm hepsipay kartım ile trendyoldan razer gold aldım hepsipaydeki parayı nakite döndürmeyenler varsa böyle yapsınlar yöntem bulunmadı galiba hala

Son düzenleme:
Hocam ben 5 dakika beklemediğim için direkt iade talebi oluşturmuştum ve direkt karta iade olmuştu kart hareketlerimde yaptığım hareket silinmiş ve param iade olmuştu büyük ihtimalle direkt saniyeler içinde iade ettiğim için provizyondayken vs direkt iptal olmuş harcama olarak saymamış ertesi gün bir daha harcama yaptım 2 gün geçtikten sonra talep oluşturttum canlı destekten talepten sonra da 2 gün geçti bugün yattı şimdi.

Bu arada hepsipaydeki parayı da şu şekilde nakite döndürdüm hepsipay kartım ile trendyoldan razer gold aldım hepsipaydeki parayı nakite döndürmeyenler varsa böyle yapsınlar

Bu arada hepsipaydeki parayı da şu şekilde nakite döndürdüm hepsipay kartım ile trendyoldan razer gold aldım hepsipaydeki parayı nakite döndürmeyenler varsa böyle yapsınlar yöntem bulunmadı galiba hala
ben de hemen iptal etmiştim , hatta müşteri hizmetleri baktığımda tek bir işlem görüyorum demişti. Ona rağmen benimki de iptal olmuş ama arakdaşıma yattı. Kafalarına göre iş yapıyorlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,260
Üyeler
185,697
Son üye
Shalltearr
Geri