Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
UzakmışSon durum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ordudayım
Kolay Gelsin.
UzakmışSon durum bu
Ordudayım
Aramızda 1.000,1 km varHshahajahshsgsb dedim herhalde giresunda samsunda
Yardımcı olabilecek en azından yönlendirme yapabilecek birisi olsa götürücem yani makineyi sıkıntı değilAramızda 1.000,1 km var![]()
10500 TL çöpe doğru gidiyorson durum ne
Yakın olsak yardım edebilirdim :/Yardımcı olabilecek en azından yönlendirme yapabilecek birisi olsa götürücem yani makineyi sıkıntı değil
10500 TL çöpe doğru gidiyor
Hocam son çare diğer 4 pini de takman, o 4 pini de tak bir dene.Yardımcı olabilecek en azından yönlendirme yapabilecek birisi olsa götürücem yani makineyi sıkıntı değil
kendin kuramadıysan götürsene bilgisayarcıya vericeğin 50 tlYardımcı olabilecek en azından yönlendirme yapabilecek birisi olsa götürücem yani makineyi sıkıntı değil
Eyvallah düşünmen yeterYakın olsak yardım edebilirdim :/
Hangi pin usta pin yok ki açıktaHocam son çare diğer 4 pini de takman, o 4 pini de tak bir dene.
Güven veren bir bilgisayarcı olmadığı için kendim kurdum şu an sorunum çözülsün 100-200 falan umrumda değilkendin kuramadıysan götürsene bilgisayarcıya vericeğin 50 TL
Sol üst köşede 8 pin + 4 pin var gördüğüm kadarıyla, arkadaşlar takmana gerek yok vs. demiş denemekte fayda var o 4 pin girişini de tak.Eyvallah düşünmen yeter
Hangi pin usta pin yok ki açıkta
Vatana gittim bizden almadın olmaz dediler parası neyse vereyim dedim isteksizce olmax dediler gideyim belki tavlarım eve getiririmO nasıl macun kurumuş gibi geldi bana.
İşlemcinin pinleri sağlam mı?
Bence yapmayacaksınız en iyisi iyi bir bilgisayarcı gidin. Sokak bilgisayarcısına değil. Ayrıca takarken izle yoksa parça çalabilir.
Yeni kablo almam lazım açıkta pin kalmadı dedim ona da yeni psu alman lazım dddilerSol üst köşede 8 pin + 4 pin var gördüğüm kadarıyla, arkadaşlar takmana gerek yok vs. demiş denemekte fayda var o 4 pin girişini de tak.
Yeni PSU almana falan gerek yok, dönüştürücü al yeter.Vatana gittim bizden almadın olmaz dediler parası neyse vereyim dedim isteksizce olmax dediler gideyim belki tavlarım eve getiririm
Yeni kablo almam lazım açıkta pin kalmadı dedim ona da yeni PSU alman lazım dddiler