Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Ekran kartı yerine tam oturdu mu? Tık diye ses gelir.Yaptım usta 8+6 pin
Ekran kartı yerine tam oturdu mu? Tık diye ses gelir.Yaptım usta 8+6 pin
Dostum oc ile alaksı yok bunu anla ,oc olunca 4 pini kullanır ama 4 pin olmadan açılmaz.Bu güvenlik içindir anakart restart yapmazAdam Ekstrem OC yapmayacaksa. Bağlamasına gerek yok bunu anlatmaya çalışıyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hahah Gece gece beni güldürdün. Allah'ta hep seni güldürsün inş![]()
Monitöre taktığın kablonun diğer ucunu taktığın yerin fotoğrafını atarmısın?Geldi ustam, bütün sistemi tekrar mı toplasam bi Bilgisayarcıya mı götürsem
Monitöre taktığın kablonun diğer ucunu taktığın yerin fotoğrafını atarmısın?
Evet neredeBir yerde hata yapıyorsun ama...
Yok hocam anakart teması yok kasaya, plaka da takılıAnakartta cpu hata ışığı yanıyorsa halen ilk onu çözün.Sağa sola yönelmeyin. Anakartta cpu'nun takıldığı yerin arkasındaki plaka takılmış mı ? Kasa ile anakartın yüzeysel bir teması var mı ?
EyvallahKonuyu uplayım belki yardımcı olurlar.
Nerede yaşıyorsun?Bilgisayarımı topladım kurdum. Sağ tarafta Cpu yazan yerde kırmızı ışık yanıyor. Cpu çıkardım taktım. Flash bellek ile bios güncellemesini anakarttaki flash tuşuyla yapmayı denedim. Anakartın üstünde bir ışık 3 defa yandı söndü. Yine olmadı. Monitörde no signal. Tek kurtuluş Bilgisayarcıya götürmek ancak Orduda yaşıyorum güvenebileceğim bir bilgisayarcı görmüş olsam burda ona toplatırdım zaten kendim hiç ellemezdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah