Neler Yeni

No Signal, Anakartta Cpu Kırmızı Işık Yanıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

beritankorkusuz

80+ Silver
Adam Ekstrem OC yapmayacaksa. Bağlamasına gerek yok bunu anlatmaya çalışıyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahah Gece gece beni güldürdün. Allah'ta hep seni güldürsün inş :)
Dostum oc ile alaksı yok bunu anla ,oc olunca 4 pini kullanır ama 4 pin olmadan açılmaz.Bu güvenlik içindir anakart restart yapmaz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bir yerde hata yapıyorsun ama...

TheViola

80+
Anakartta cpu hata ışığı yanıyorsa halen ilk onu çözün.Sağa sola yönelmeyin. Anakartta cpu'nun takıldığı yerin arkasındaki plaka takılmış mı ? Kasa ile anakartın yüzeysel bir teması var mı ?

ABurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Burak Tütüncü
Monitöre taktığın kablonun diğer ucunu taktığın yerin fotoğrafını atarmısın?

Bir yerde hata yapıyorsun ama...
Evet nerede

Anakartta cpu hata ışığı yanıyorsa halen ilk onu çözün.Sağa sola yönelmeyin. Anakartta cpu'nun takıldığı yerin arkasındaki plaka takılmış mı ? Kasa ile anakartın yüzeysel bir teması var mı ?
Yok hocam anakart teması yok kasaya, plaka da takılı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 35

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İşlemciyi doğru taktığında emin misin?
Bence YouTube'dan aç bir tane montaj rehberi sırasıyla yapın.

ABurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Burak Tütüncü
Bilgisayarımı topladım kurdum. Sağ tarafta Cpu yazan yerde kırmızı ışık yanıyor. Cpu çıkardım taktım. Flash bellek ile bios güncellemesini anakarttaki flash tuşuyla yapmayı denedim. Anakartın üstünde bir ışık 3 defa yandı söndü. Yine olmadı. Monitörde no signal. Tek kurtuluş Bilgisayarcıya götürmek ancak Orduda yaşıyorum güvenebileceğim bir bilgisayarcı görmüş olsam burda ona toplatırdım zaten kendim hiç ellemezdim

Konuyu uplayım belki yardımcı olurlar.
Eyvallah

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bilgisayarımı topladım kurdum. Sağ tarafta Cpu yazan yerde kırmızı ışık yanıyor. Cpu çıkardım taktım. Flash bellek ile bios güncellemesini anakarttaki flash tuşuyla yapmayı denedim. Anakartın üstünde bir ışık 3 defa yandı söndü. Yine olmadı. Monitörde no signal. Tek kurtuluş Bilgisayarcıya götürmek ancak Orduda yaşıyorum güvenebileceğim bir bilgisayarcı görmüş olsam burda ona toplatırdım zaten kendim hiç ellemezdim

Eyvallah
Nerede yaşıyorsun?

Top Bottom