Neler Yeni

Noctus Gaming güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
2 tane site buldum fiyatlar en uygun burda ama güvenilir mi bilmiyorum gaming gen tr yi duymuştum snrm ama sorayım dedim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
2 tane site buldum fiyatlar en uygun burda ama güvenilir mi bilmiyorum gaming gen tr yi duymuştum snrm ama sorayım dedim
Gaminggen güvenilir tabii ki diğerini bilmiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
bak bunu bende merak ediyorum 2-3tür google searchte çıkıyor ne ayak bu firma alan eden sipariş eden var mı?

TİTAN.

80+ Platinum
Gaming gen güvenilir alttakini bilmiyorum

Jieeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğu Çelik
İlgilendiği Kategoriler
Lol, Knight Online, Valorant, Pubg
Ben avcılarda yaşıyorum kaliteli dürüst esnaflar , Steelseries Asus Msi Logitech vs.vs. Yetkili satıcısı firma , burdaki mamba gaming internet cafe Cengiz abi söylemişti Noctustan alıyoruz ekipmanları ve bilgisayarları diye öyle öğrenmiştik bizde, 2 senedir arkadaşlarla burdan alışveriş yapıyoruz ister mağazadan ister internetten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam, ek olarak Mağaza yetkilisi Kemal abiye selamlar :blobdance:
bak bunu bende merak ediyorum 2-3tür google searchte çıkıyor ne ayak bu firma alan eden sipariş eden var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,458
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom