LaketrooS
80+ Silver
BEN SADECE ANNEMİN YAPTIĞI MAKARNALARI YİYORUM. GERİSİ TEFERRUATaynen makarneks vardı o güzeldi
BEN SADECE ANNEMİN YAPTIĞI MAKARNALARI YİYORUM. GERİSİ TEFERRUATaynen makarneks vardı o güzeldi
E bizim sokta büyük olan kac ay önce 7 liraydoAma oldumu şimdi be. Ne güzel sık sık sabahları pişirir yerdim
Büyüğü (120 gr) 5,35 ₺ den 6,90 ₺ ye
Küçüğü (70 gr) ise 3,50 ₺ den 4,50 ₺ ye zamlanmış.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Noodle eğer kendiniz ayrı bir sos yapıyorsanız güzel yani de o soslar cidden ne olduğu belli değil yemeyin o sosunu fenanAma oldumu şimdi be. Ne güzel sık sık sabahları pişirir yerdim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
içine dümdüz köri sosu atıyom ben başka markalardan alıp, daha güzel oluyor tadı.Noodle eğer kendiniz ayrı bir sos yapıyorsanız güzel yani de o soslar cidden ne olduğu belli değil yemeyin o sosunu fenan
4 yada 5 ay önce 1 paket makarna 1.25tl idi 8tl oldu dayıcim sen nodle derdine mi düştünAma oldumu şimdi be. Ne güzel sık sık sabahları pişirir yerdim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Artık normal gelmeye başladı.Ama oldumu şimdi be. Ne güzel sık sık sabahları pişirir yerdim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bi ara baya seviyodum da sırf katkı maddesi ve yapay gıda be hiç güzel gelmiyor, kendisine saygısı olan yemez bunuAma oldumu şimdi be. Ne güzel sık sık sabahları pişirir yerdim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben pilav yapıom basmati pirincinden çok hızlı pişiyo tane tane böyle kendimi şımartmak istersem 2 gram tavuk biraz da tuz serpiyorum efsane oluyorMakarna yapıp soslasanıza ya 15dk