Neler Yeni

Noodle ürünleri zamlanmış :(

Allmuted

80+ Bronze
Kuru ağaç kemiririm bunu yine de yemem. Bir kere yedim hayatımda bir daha asla
Dibine kadar katılıyorum, dünyanın en anlamsız yemeği,ki ben yemek demeyi tercih etmiyorum. Seven arkadaşlara afiyet olsun :D

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yaklaşık bir sene evvel ilk kez yedim. Çok abartılıyor demiştim. "Sıradan makarna, sadece biraz acı." gibi düşünmüştüm. Fakat sonra verdikleri baharatı ve sosu daha efektif kullanmayı, daha iyi pişirmeyi, sulu yahut suyunu süzerek yapmayı, kendim ek sos oluşturmayı vs. deneyerek pek çok şekilde tekrar yaptım. Her seferinde farklı bir tat verdi. Fark ettim ki ben beceriksizmişim ilk seferimde, o sebepten kötü gelmiş.

Bir noktadan sonra vücut alıştı zaten. Makarnadan daha lezzetli gelmeye başladı. Ayrıca içerisinde çok katkı maddesi var diyorlar. İnternette kilo aldırıyor, ishal yapıyor falan diye de çok yazı gördüm fakat bana şu ana kadar bir problem yaşatmadı. Uzun vadede yaşatacağı ise kesin. Bu zamlar sonrası yavaş yavaş bırakmaya başlayayım bari. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,184
İsim
Burak Karadağ
Bir noktadan sonra vücut alıştı zaten. Makarnadan daha lezzetli gelmeye başladı. Ayrıca içerisinde çok katkı maddesi var diyorlar. İnternette kilo aldırıyor, ishal yapıyor falan diye de çok yazı gördüm fakat bana şu ana kadar bir problem yaşatmadı. Uzun vadede yaşatacağı ise kesin.
Evet gerçekten çok olumsuz sonuçlar barındırdığı söyleniyor. İshal, kilo, tansiyona kadar etkiliyor deniliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,509
Üyeler
168,640
Son üye
enesartut
Top Bottom