AMD Gpu'nun Üzdüğü Förk
80+ Bronze
Çok eskinasıl ya ben hiç o kadar ucuz oldğunu g örmedim
Çok eskinasıl ya ben hiç o kadar ucuz oldğunu g örmedim
Eskiden baya yerdim iyi hatırlıyorum.Yok ya bazen pastanede simit neyim kalmıyor ben de markete uğrayıp bundan alıp yiyiyordum tadı hoşuma gidiyordu. Sebzeli sadece. Diğerleri ağız tadıma çok uygun değildi.
Yok ya bazen pastanede simit neyim kalmıyor ben de markete uğrayıp bundan alıp yiyiyordum tadı hoşuma gidiyordu. Sebzeli sadece. Diğerleri ağız tadıma çok uygun değildi.
Ben de yiyordum da katkı maddesini tencerede kaynatıp yemekle aynı şey. Zararı çok araştırabilirsinBu arada bunun zararı çok mu fazla ?
Bi araştırayım bakalım ama temkinlendim.Ben de yiyordum da katkı maddesini tencerede kaynatıp yemekle aynı şey. Zararı çok araştırabilirsin
Evet ben de bir ara yedim sonradan görünce eve sokmadım bileBi araştırayım bakalım ama temkinlendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Oguzhansah kardeşim araştırdım baktım da bakmaz olaydım bu alt tarafı bir hazır erişte ama bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum. Metabolik Sendrom, yüksek tansiyon, şeker sorunu, tansiton her şeyi tetikliyormuş.
abim be konuş be.Yenecek şey değiller.
Belkide kimse sevmiyor ama bazı kişilerin yaşamı buna bağlı. Fiyatına göre kıyaslanamayacak bir yiyecek.Ama oldumu şimdi be. Ne güzel sık sık sabahları pişirir yerdim
Büyüğü (120 gr) 5,35 ₺ den 6,90 ₺ ye
Küçüğü (70 gr) ise 3,50 ₺ den 4,50 ₺ ye zamlanmış.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2,5 yıl önce 50 krş'a vardı.1.40 TL' ye aldığım günleri hatırlıyorum
aynen makarneks vardı o güzeldigüzel değildi zaten