@rdeMStakeNFaceit daha kaliteli.
Faceit ücretsizi de var paralısı da.
Faceit'in kendi rank sistemi var. CSGO rankını etkilemiyor.
paralı ve parasız farkı ne ve hile varmı faceit deFaceit daha kaliteli.
Faceit ücretsizi de var paralısı da.
Faceit'in kendi rank sistemi var. CSGO rankını etkilemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@rdeMStakeN
128Tick olması çok büyük bir artı.MM yani resmi rekabetçi eşleştirmesinde hile ile karşılaşma riski daha fazla ve sunucuları 64 tick. Faceit ise 128 tick sunuculara sahip ve hile ile karşılaşma riskin çok daha az.
Faceit'in kendisine ait rank sistemi var, "level" olarak, evet faceit'te rank kasabilirsin.
yoka yakınhile varmı faceit de
Faceit de aslında kanser bir ortam ama 4 level ve üstü daha iyi çünkü sen faceite ilk başladığında 3 levelden başlatıyor trollemek için girenler olabiliyor 4 level ve üstü daha iyiNormal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler? Ve Faceit ücretlimi? Ek olarak Faceit de cs oynayıp rank kasılıyormu
Faceitte oynayan kitle daha kaliteli. 128 tickrate hemde bütün sunucular. Bu da sıktığınız mermilerin isabet oranı daha iyi demek oluyor çok basit bir tabirle. 1 leveldan 10 levela kadar elo sistemi var. Seviyeniz ne zaman artacak ne zaman düşeceksiniz biliyorsunuz o yüzden. Mm de hilelerden sıkıldıysanız ve daha kaliteli oyun oynayıp kendinizi geliştirmek istiyorsanız faceit çok iyi bir seçenek. Ayrıca premium imkanı var mesela premium alıp 60 win alınca 20.000 faceit puanı veriyor bu da 150 tl lik m4a4 skini demek oluyor aşağı yukarı. Puan sistemi hesaptan hesaba değişiklik gösterebiliyor. Yeni açacaksanız 12.500 puanda verebilir 20.000 puanda verebilir.Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler? Ve Faceit ücretlimi? Ek olarak Faceit de cs oynayıp rank kasılıyormu
aslında bu sorunun çok basit bir problemi vardı bende yaşadım halletmiştim cs içinden bir ayarı değiştirmiştim ama tam net hatırlamıyorum şu anfaceit ücretsiz
csgo rankından bağımsız faceit rankı üzerine oynuyorsunuz.
ben cs:go da eşleşme bulma sorunsalı yaşadığım için faceit indirmiştim ama ondada maçlara bağlandıktan sonra atıyor.