Neler Yeni

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler?

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler? Ve Faceit ücretlimi? Ek olarak Faceit de cs oynayıp rank kasılıyormu

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Faceit daha kaliteli.
Faceit ücretsizi de var paralısı da.
Faceit'in kendi rank sistemi var. CSGO rankını etkilemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Faceit daha kaliteli.
@rdeMStakeN

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faceit daha kaliteli.

@rdeMStakeN
paralı ve parasız farkı ne ve hile varmı faceit de

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Faceİt'te hile karşına daha az gelir.
Oyuncu kitlesi daha iyi oynar ve daha kalitelidir.
MM'deki gibi troll çok olmaz.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
MM yani resmi rekabetçi eşleştirmesinde hile ile karşılaşma riski daha fazla ve sunucuları 64 tick. Faceit ise 128 tick sunuculara sahip ve hile ile karşılaşma riskin çok daha az.
Faceit'in kendisine ait rank sistemi var, "level" olarak, evet faceit'te rank kasabilirsin.
Faceit'in ücretli ve ücretsiz sürümleri de mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
faceit ücretsiz
csgo rankından bağımsız faceit rankı üzerine oynuyorsunuz.
ben cs:go da eşleşme bulma sorunsalı yaşadığım için faceit indirmiştim ama ondada maçlara bağlandıktan sonra atıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
MM yani resmi rekabetçi eşleştirmesinde hile ile karşılaşma riski daha fazla ve sunucuları 64 tick. Faceit ise 128 tick sunuculara sahip ve hile ile karşılaşma riskin çok daha az.
Faceit'in kendisine ait rank sistemi var, "level" olarak, evet faceit'te rank kasabilirsin.
128Tick olması çok büyük bir artı.

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler? Ve Faceit ücretlimi? Ek olarak Faceit de cs oynayıp rank kasılıyormu
Faceit de aslında kanser bir ortam ama 4 level ve üstü daha iyi çünkü sen faceite ilk başladığında 3 levelden başlatıyor trollemek için girenler olabiliyor 4 level ve üstü daha iyi

tırtsın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
özgür
Faceitte oynayan kitle daha kaliteli. 128 tickrate hemde bütün sunucular. Bu da sıktığınız mermilerin isabet oranı daha iyi demek oluyor çok basit bir tabirle. 1 leveldan 10 levela kadar elo sistemi var. Seviyeniz ne zaman artacak ne zaman düşeceksiniz biliyorsunuz o yüzden. Mm de hilelerden sıkıldıysanız ve daha kaliteli oyun oynayıp kendinizi geliştirmek istiyorsanız faceit çok iyi bir seçenek. Ayrıca premium imkanı var mesela premium alıp 60 win alınca 20.000 faceit puanı veriyor bu da 150 tl lik m4a4 skini demek oluyor aşağı yukarı. Puan sistemi hesaptan hesaba değişiklik gösterebiliyor. Yeni açacaksanız 12.500 puanda verebilir 20.000 puanda verebilir.

faceit ücretsiz
csgo rankından bağımsız faceit rankı üzerine oynuyorsunuz.
ben cs:go da eşleşme bulma sorunsalı yaşadığım için faceit indirmiştim ama ondada maçlara bağlandıktan sonra atıyor.
aslında bu sorunun çok basit bir problemi vardı bende yaşadım halletmiştim cs içinden bir ayarı değiştirmiştim ama tam net hatırlamıyorum şu an

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konunun kategorisi yanlışmış

Top Bottom