Hocam boyut farkı oluyor laptoplarınki daha küçük bildiğim kadarıylaBende 1 tb harici harddisk var. Bu harddiski laptobun içindeki ssd gibi kullanabilir miyim? Birde laptop ekranını nasıl televizyona aktarabilirim?
Evet eger ssd boyutundaysa takabilirsin.Boyut ile ne alakası var? Boyutu büyük olunca laptop da kullanılmıyor mu?
harici olarak takarsın ama boyut büyükse içşine nasıl takacaksın birde hdmi ile bağlayabilirsinBoyut ile ne alakası var? Boyutu büyük olunca laptop da kullanılmıyor mu?
laptopun 2 katı kadar geniş bir hdd nasıl sığsın ? akıla yatmıyorBoyut ile ne alakası var? Boyutu büyük olunca laptop da kullanılmıyor mu?
harici harddisk diyor,Hocam boyut farkı oluyor laptoplarınki daha küçük bildiğim kadarıyla
televizyona görüntü aktarmak için HDMI ile bağlantı kurmanız gerekBende 1 tb harici harddisk var. Bu harddiski laptobun içindeki ssd gibi kullanabilir miyim? Birde laptop ekranını nasıl televizyona aktarabilirim?
Laptoplarda sata 2.5 girişi var. Kasalarda 3.5 uymaz yani.Bende 1 tb harici harddisk var. Bu harddiski laptobun içindeki ssd gibi kullanabilir miyim? Birde laptop ekranını nasıl televizyona aktarabilirim?
Harici hdd ler normallerden daha büyük değilmi hocamharici harddisk diyor,
televizyona görüntü aktarmak için HDMI ile bağlantı kurmanız gerek
HDMI ile bağladım fakat ekran televizyona gelmedi. Televizyonda internet bağlanmıyor ondan olabilir mi?harici harddisk diyor,
televizyona görüntü aktarmak için HDMI ile bağlantı kurmanız gerek
Ne satası? Usb ile bağlayacağımLaptoplarda sata 2.5 girişi var. Kasalarda 3.5 uymaz yani.
Büyük olunca kullanılmıyor mu?Harici hdd ler normallerden daha büyük değilmi hocam
PC içine takmayacak hocam adı üstünde harici pc yanında duracak sadece, bide boyutları yakınHarici hdd ler normallerden daha büyük değilmi hocam
internetle alakası yok, pc den görüntü ayarlarını kontrol edinHDMI ile bağladım fakat ekran televizyona gelmedi. Televizyonda internet bağlanmıyor ondan olabilir mi?
He ben içinde ssd gibi kullancak sanıyorum kbPC içine takmayacak hocam adı üstünde harici pc yanında duracak sadece, bide boyutları yakın