Evet, normal SSD gibi kullanabilirsiniz ama kullandığınız USB portunun hızına mecbursunuz.usb ile direkt tak çalıştır kullanabilir miyim normal ssd gibi, yoksa sadece aktarma amaçlı mı kullanılıyo bi bilgim yok normal depolama alanı oluşturmak için alıyorum pcye almalı mıyım?
https://www.hepsiburada.com/hiksemi...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.24.6Evet, normal SSD gibi kullanabilirsiniz ama kullandığınız USB portunun hızına mecbursunuz.
normal sata girişini kastediyorsan o zor. usb ile bağlayacaksan eğer ssd 3.1 destekliyormış ama senin usb portunun da desteklemesi gerek hızlı olmasını istiyorsan. ssd markasının kalitesi hakkında bir bilgim yok.
usb 3.2 destekliyor benim kasa sorun olur mu yavaş mı çalışır?Pcye normal depolama amacli almani tavsiye etmem bekledigin hizi alamazsin yavas olur
Sata portu bittiyse x1 dönüştürücü alabilirsinusb 3.2 destekliyor benim kasa sorun olur mu yavaş mı çalışır?
kasanın içinde normal ssd'yi taktığın geniş port. internete yazdığında da görürsün. kasan 3.2 usb destekliyormuş bu ssd için yeter de artar bile.sata portu nedir hocam pek bilgim yok
anladım hocam normal ssd almak istemiyorum çünkü kasa çok karışık onu takmakla uğraşamam cidden, bu yüzden taşınabilir alıyorum bi sorun çıkmayacaksa bunu aldım gitti.kasanın içinde normal ssd'yi taktığın geniş port. internete yazdığında da görürsün. kasan 3.2 usb destekliyormuş bu ssd için yeter de artar bile.