Bu taşınabilir ssdyi normal ssd gibi kullanabilir miyim?

AprnHaci

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
usb ile direkt tak çalıştır kullanabilir miyim normal ssd gibi, yoksa sadece aktarma amaçlı mı kullanılıyo bi bilgim yok normal depolama alanı oluşturmak için alıyorum pcye almalı mıyım?

usb ile direkt tak çalıştır kullanabilir miyim normal ssd gibi, yoksa sadece aktarma amaçlı mı kullanılıyo bi bilgim yok normal depolama alanı oluşturmak için alıyorum pcye almalı mıyım?
Evet, normal SSD gibi kullanabilirsiniz ama kullandığınız USB portunun hızına mecbursunuz.

yardımcı olabilecek var mı bu ssd alırsam sorun yaşamam değil mi?

normal sata girişini kastediyorsan o zor. usb ile bağlayacaksan eğer ssd 3.1 destekliyormış ama senin usb portunun da desteklemesi gerek hızlı olmasını istiyorsan. ssd markasının kalitesi hakkında bir bilgim yok.

Pcye normal depolama amacli almani tavsiye etmem bekledigin hizi alamazsin yavas olur

normal sata girişini kastediyorsan o zor. usb ile bağlayacaksan eğer ssd 3.1 destekliyormış ama senin usb portunun da desteklemesi gerek hızlı olmasını istiyorsan. ssd markasının kalitesi hakkında bir bilgim yok.
Pcye normal depolama amacli almani tavsiye etmem bekledigin hizi alamazsin yavas olur
usb 3.2 destekliyor benim kasa sorun olur mu yavaş mı çalışır?

kasanın içinde normal ssd'yi taktığın geniş port. internete yazdığında da görürsün. kasan 3.2 usb destekliyormuş bu ssd için yeter de artar bile.
anladım hocam normal ssd almak istemiyorum çünkü kasa çok karışık onu takmakla uğraşamam cidden, bu yüzden taşınabilir alıyorum bi sorun çıkmayacaksa bunu aldım gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,401
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri