North Bayou F-80 Montaj Problemi

nbhckpl

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, bir kaç aydır kullandığım Gamebooster gb2518FF marka monitörüme North Bayou F-80 aldım daha az yer kaplaması için. Fakat monitörümün arka kısmı daha derin olduğu için montajı yapamadım aşağıda görselleri mevcut. Vesa desteği mevcut fakat sanırım Yükseltme vidası tarzı bir şeye ihtiyacım var. Monitörün kutusunu da bulamadım. Tam olarak ismi nedir nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

IMG-4184.webp
Capture.webp

Arkadaşlar merhaba, bir kaç aydır kullandığım Gamebooster gb2518FF marka monitörüme North Bayou F-80 aldım daha az yer kaplaması için. Fakat monitörümün arka kısmı daha derin olduğu için montajı yapamadım aşağıda görselleri mevcut. Vesa desteği mevcut fakat sanırım Yükseltme vidası tarzı bir şeye ihtiyacım var. Monitörün kutusunu da bulamadım. Tam olarak ismi nedir nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yukseltme dediginiz seyi anlamadim fakat taktiginiz vidalar zaten uzun diye biliyorum cikartip standi sabit tutarak vidalari sabitleyin

NB F-80 kutusundan bi kısa vida bi uzun vidalar çıktı. Fakat kısalar kısa kalıyor uzunlarıda takınca vidalar 2 tur falan dönüyör. Bu sefer Vidalar uzun kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,936
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri