AK47
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 837
Sanmıyorum hocam çakmaları 500-600 arası ıraktan geliyorgenelde çakma kopya ürün geliyor hacım bu tip yerlerden alınca
Sanmıyorum hocam çakmaları 500-600 arası ıraktan geliyorgenelde çakma kopya ürün geliyor hacım bu tip yerlerden alınca
ben ıraktan bahsetmiyorumSanmıyorum hocam çakmaları 500-600 arası ıraktan geliyor
Valla ben arkadaşın yalancısıyım bizzat kendisi kaçırıyor, sağolsun göndereyim diye ısrar da ediyor da dandiktir diye almıyorumben ıraktan bahsetmiyorumbu sitelerde satış yapan esnaflar getirtip orijinal diye satıyor forumda da konusu açıldı bir zaman önce
gönderiyorlar knkValla ben arkadaşın yalancısıyım bizzat kendisi kaçırıyor, sağolsun göndereyim diye ısrar da ediyor da dandiktir diye almıyorumOrijinalleri de 1400 civarında zaten uzun zamandır bakıyordum fiyatlara zaten indirim ayındayız 400 tl farkla çakma göndereceklerini sanmam ama hadi hayırlısı en kötü iade ederiz
Ya haklısın illaki yapan var tabi, burada da satıcının profili devreye giriyor zaten. Baktık profili iyi güzel yorumları da güven veriyor aldık bakalım. Orijinalliğini nasıl anlarız peki çakma ile arasında nasıl fark var, bildiğin bir şeyler ona göre geldiğinde bir bakayım (gelirsegönderiyorlar knkgöndermemesi için sebep yok orijinal alıp karı düşeceğine çakmayı orijinal parasına satıyor adam
logosu yeşil bir şey geliyor tipi benzer etiketi nb olmuyor kutusuda farklı geliyor kargo gelince etiket at benim kutuyu çeker atarım yatıyom benYa haklısın illaki yapan var tabi, burada da satıcının profili devreye giriyor zaten. Baktık profili iyi güzel yorumları da güven veriyor aldık bakalım. Orijinalliğini nasıl anlarız peki çakma ile arasında nasıl fark var, bildiğin bir şeyler ona göre geldiğinde bir bakayım (gelirse)
logosu yeşil bir şey geliyor tipi benzer etiketi nb olmuyor kutusuda farklı geliyor kargo gelince etiket at benim kutuyu çeker atarım yatıyom ben![]()
Monitörün boyutuyla alakası yok uyumun. Vesa 100x100 desteği ve 9kg altında olması gerek.Uymazsa yeni monitör alacağızUysa bile uzun vadede sorun yapmaz mı?
haaa eski ürün diye bu kadar uyguna veriyorlar tam siyah olan bu kol birkaç sene öncenin yenileri gri renk ve masa aparatında logo yok bende vardı bak şöyleydi kutu bile farklıTrendyol'd aynı satıcının sattığı F80 kol için gelen fotoğraflı yorumlardan iki tanesini buldum. Bir sorun yok gibi görünüyor.
aynen bunlar yeni sürüm diğer 2 üstteki eski modelleri 2023 dü sanırımhaaa eski ürün diye bu kadar uyguna veriyorlar tam siyah olan bu kol birkaç sene öncenin yenileri gri renk ve masa aparatında logo yok bende vardı bak şöyleydi kutu bile farklı
Konu da arkadaşın attığı fotoğraflar Trendyol üzerinden alan kullanıcılara ait ve 2023 yılına ait fotoğraflar, eski ürün geleceğini sanmamMonitörün boyutuyla alakası yok uyumun. Vesa 100x100 desteği ve 9kg altında olması gerek.
NB kendi sitesindeki ayağın önünde NB logosu yok sadece kolda var bunda ayakta NB logosu var. Benim evde kullandığım 2 tutucunun da ayağında NB logosu yok. Hangisi eski hangisi yeni model bilemedim.