Eskiden Samsung Galaxy Note 10.1 kullanıyordum. Gayet güzel bir tablet. Eğer çok bütçen yoksa ikinci el olarak alabilirsin. Fakat eski bir tablet olduğu için daha yeni model tabletlerden bakabilirsin. Diğer markaların ürünlerini çok bilmiyorum fakat bütçe söyleyebilirsen senin için araştırabilirim.kağıt kalem kullanmak istemiyorum not alabilceğim kalemi vs olan doğru dürüst bir tablet lazım önerileirnizi bekliyorum.
hocam piyasayı bilmiyorum ama sağlam olsun beni uğraştrımasın yeterbütçeniz ne kadar?
![]()
SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite 64GB Tablet Gök Mavisi
10,4” ekran ile geniÅ görüntüleme alanı. 64 GB depolama alanının SD Card ile TB'a yükseltmek mümkün. Wi-Fi aÄı olmadıÄında otomatik baÄlantı noktaları yanınızda. Daha az çerçeve ve daha büyük ekran ile Samsung Galaxy Tab S 6 Medwww.mediamarkt.com.tr
hocam piyasayı bilmiyorum ama max 3kEskiden Samsung Galaxy Note 10.1 kullanıyordum. Gayet güzel bir tablet. Eğer çok bütçen yoksa ikinci el olarak alabilirsin. Fakat eski bir tablet olduğu için daha yeni model tabletlerden bakabilirsin. Diğer markaların ürünlerini çok bilmiyorum fakat bütçe söyleyebilirsen senin için araştırabilirim.
@EasyWinSniper hocamın dediği gibi Samsung Galaxy Tab S6 Lite olabilirhocam piyasayı bilmiyorum ama max 3k