Not uygulaması önerisi

martinezx

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam arkadaşlar, 4-5 senedir Google keep kullanıyorum ama işimi görmüyor tavsiye ettiğiniz planlarımı hedeflerimi dersle ilgili şeylerimi yazabileceğim not uygulması arıyorum var mı tavsiye ettiğiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Selam arkadaşlar, 4-5 senedir Google keep kullanıyorum ama işimi görmüyor tavsiye ettiğiniz planlarımı hedeflerimi dersle ilgili şeylerimi yazabileceğim not uygulması arıyorum var mı tavsiye ettiğiniz
evernote notion

Hocam selamlar, Notion biraz inceledim ama karışık gibi geldi normal mi sosyal medya gibi çok geniş içi ne zamana alışırım çünkü baya iyi bir uygulama benziyor
İlk başta karışık gelebilir. Bana da öyle geldi. Ama gerçekten karışık değil. 1 hafta dişinizi sıkın. Göreceksiniz hayatınızı bir düzene sokacak. Üstelik Barış Özcan bile kullanıyor.

İlk başta karışık gelebilir. Bana da öyle geldi. Ama gerçekten karışık değil. 1 hafta dişinizi sıkın. Göreceksiniz hayatınızı bir düzene sokacak. Üstelik Barış Özcan bile kullanıyor.
teşekkürler hocam dediğinizi yapacağım son olarak bu uygulamanın free kullanınmında bir sınır veya depolama limiti var mı ?

Hayır yok. Notion 'da premium a geçme ihtiyacı hissetmeyeceksiniz.
teşekkürler hocam valla ben şöyle bir uygulama arıyordum işte izleyeceğim şeyleri planlarımı prgoramlarımı ders notlarımı yazabileceğim bir not defteri bunu buldum baya iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır yok. Notion 'da premium a geçme ihtiyacı hissetmeyeceksiniz.
birde telefonda kullanımı nasıl iyi mi

Geri